Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Ρε πελλέ ο Αλωνεύτης πάει για νέο συμβόλαιο!

Στέλιος Στέλιου  29/03/2018 13:15
Ρε πελλέ ο Αλωνεύτης πάει για νέο συμβόλαιο!

Ρε πελλέ ο Αλωνεύτης πάει για νέο συμβόλαιο!

Στέλιος Στέλιου  29/03/2018 13:15

Όπως κάθε χρόνο, ο Στάθης Αλωνεύτης ευχαρίστησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο για τις ευχές που δέχθηκε με αφορμή τα 35ά γενέθλιά του.

Διανύοντας τον έκτο του χρόνο στον Αρχάγγελο ο Κύπριος μεσοεπιθετικός έχει τα φόντα να παρατείνει την καριέρα του και άλλο.

Το είπε, άλλωστε, και ο ίδιος: «Πόσα ρε? 35? Ε ναι ρε 35,, ρε πελλέ μου είσαι σίγουρος επειδή νιώθω λίγο πιο μιτσής!! Ναι ρε λαλώ σου, ως και το δελτίο υγείας έληξε και εσύ το βιολί σου ακόμα!!».

Είτε βασικός, είτε ως αλλαγή ο Στάθης παραμένει σημαντικό γρανάζι για τη «μηχανή» που χειρίζεται κάθε προπονητής. Tρέχει ασταμάτητα, ετοιμάζει τέρματα, ενίοτε σκοράρει και ο ίδιος...

Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα αγαπητός και από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο ο Στάθης Αλωνεύτης θεωρούμε ότι θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά στην ομάδα της Λευκωσίας. Δεν αποκλείεται σύντομα να προκύψουν εξελίξεις με το νέο αναθεωρημένο συμβόλαιό του.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης προ μηνών δήλωσε ότι το ζήτημα ανανέωσης συμβολαίου με τον Αλωνεύτη είναι διάρκειας πέντε λεπτών. 

O Στάθης στην ανάρτησή του έστειλε το μήνυμά του ότι έχει τις δυνάμεις για να συνεχίσει το ποδόσφαιρο: «αφού δεν βαρέθηκαν να με βλέπουν ακόμα θα συνεχίσω καλό!!».

Και πράγματι, ο Αλωνεύτης είναι από τους παίκτες που απολαμβάνεις να βλέπεις στο γήπεδο. Δεν τους βαριέσαι. Είτε είσαι με τον ΑΠΟΕΛ, είτε όχι.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας