Τα… μπογαλάκια σου και δρόμο, και να’ σουν μόνο εσύ

Οι λέξεις, πλέον, είναι φτωχές για να περιγράψεις κανείς το συνονθύλευμα που παρουσιάζει η Ομόνοια τους τελευταίους μήνες.

Οι «πράσινοι» δεν θα έσωζαν την παρτίδα αν κέρδιζαν την ΑΕΛ στον αγώνα της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ, όμως η ήττα από τους «γαλαζοκίτρινους» έβαλε άλλη μια «μαχαιριά» στο πληγωμένο της «σώμα».

Οι εννέα συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα αποτελούν τη χειρότερη επίδοση απ’ όλες τις ομάδες στο φετινό μαραθώνιο. Ούτε ο Εθνικός που από κάποια φάση και μετά σήκωσε λευκή πετσέτα δεν κατέγραψε τέτοιο αρνητικό σερί.

Το χειρότερο για την Ομόνοια είναι πως αρκετοί, ή μάλλον οι πλείστοι, παίκτες της είναι προκλητικοί. Τέτοιος ήταν ο κύριος Κανού στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ένας ποδοσφαιριστής που αμείβεται πολύ καλά από το «τριφύλλι» είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους στο «Ηλίας Πούλλος» και το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί προβλήματα εντός και εκτός γηπέδου.

Ο Βραζιλιάνος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη-κόκκινη και δεν αποκλείεται να μην φορέσει ξανά τη φανέλα της Ομόνοιας. Οι «πράσινοι» έχουν το δικαίωμα ανανέωσης της συνεργασίας τους με τον 30χρονο μέσο, εντούτοις κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.

Προκλητικός ήταν και ο Ράφα Λόπες. Όσο ήταν σε απραξία λόγω της γνωστής διαμάχης με τον Πέτεφ, ο Ισπανός αναρτούσε μηνύματα… αγάπης και αφοσίωσης στην Ομόνοια. Επέστρεψε στη δράση, η ομάδα του δέχθηκε νέα ήττα, η κατρακύλα δεν έχει τέλος και ο ίδιος λίγες ώρες αργότερα αναρτούσε ανέμελες στιγμές με τα παιδιά του στην πισίνα.

Δεν είπε κανείς να κλειστεί σε… μοναστήρι. Ούτε ευθύνεται ο Λόπες για την κατάντια της Ομόνοιας. Όμως, είναι η απόδειξη πως οι περισσότεροι παίκτες της Ομόνοιας δεν έχουν αντιληφθεί πόσο ντροπιάζουν την ιστορία του λαοφιλούς σωματείου και δεν έχουν επίγνωση του βάρους της ιστορικής επετειακής φανέλας του «τριφυλλιού» που συνδέεται με τις πιο μαύρες σελίδες αγωνιστικά στην πολύχρονη πορεία του σωματείου.

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)