Πέδρο, καλύτερα να… κεντάς, παρά να μιλάς!

Από τη στιγμή της (ανα)δημοσίευσης και μετάφρασης της συνέντευξής του στη maisfutebol την περασμένη Τρίτη είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της κυπριακής ποδοσφαιρικής επικαιρότητας. Η παραπομπή του τελεσιδίκησε χθες με την -επιεική κατά τον ίδιο τον Αθλητικό Δικαστή- απόφαση για πρόστιμο €5.000.

Ο Ζοάο Πέδρο μπορεί μόνο να ελπίζει ότι εφ’ εξής αυτή η υπόθεση θα μπει στο χρονοντούλαπο και πως άπαντες θα ασχολούνται μαζί του με αφορμή τα πεπραγμένα του εντός των αγωνιστικών χώρων. Και είναι γεγονός πως από τη στιγμή που ξέσπασε ο σάλος με αφορμή τις δηλώσεις του ο 31χρονος Πορτογάλος κάνει ό,τι περνά από το… πόδι του, προκειμένου να στρέψει την προσοχή αποκλειστικά στις επιδόσεις του.

Μόλις μια μέρα μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης (και της επίσημης απολογίας του) ο άσος του Απόλλωνα δημιούργησε και τα δύο τέρματα των κυπελλούχων στην εξ αναβολής αναμέτρηση με την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης»: το πρώτο με σέντρα για τον Σαρδινέρο, το δεύτερο με κόρνερ που μετέτρεψε σε γκολ ο Μάγκλιτσα.

Την περασμένη Κυριακή από τα δικά του πόδια έφυγε η πάσα για τον Παπουλή, ο οποίος ισοφάρισε την Ανόρθωση στο ντέρμπι κορυφής, ενώ στη χθεσινή αναμέτρηση (εξ αναβολής της δεύτερης αγωνιστικής) με την Ομόνοια στο «Τσίρειο» εκτέλεσε το φάουλ που έφερε το 1-1 δια ποδός Γιούστε! Ίσως τελικά να μην ήταν τυχαίο ότι η μοναδική αφλογιστία του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα ήλθε στο παιχνίδι, στο οποίο ο Πέδρο έλειπε λόγω τιμωρίας…

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)