Εκτέθηκε πολύ γρήγορα ο Μπαλταζάρ – ʼλλα έλεγε πριν τον αγώνα

«Όλοι οι παίκτες που έχουν έρθει στην Λιθουανία είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν αύριο» είπε μεταξύ άλλων στο χθεσινή (10/07) συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Σούντουβα ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Ο Πορτογάλος προπονητής, στην πρώτη του ευρωπαϊκή εμπειρία, εκτέθηκε πολύ νωρίς, αφού το πλάνο που επέλεξε δεν δούλεψε καθόλου καλά και μόλις στο 20’ οι γαλαζοκίτρινοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-0.

Συνολικά η ομάδα της Λευκωσίας έδειξε ανετοιμότητα να διαχειριστεί το πρώτο ευρωπαϊκό της αγώνα, πιάστηκε στον ύπνο στην αρχή του παιχνιδιού και καλείται να ανεβεί ένα βουνό για να ανατρέψει τα σε βάρος της δεδομένα στη ρεβάνς του ΓΣΠ την ερχόμενη Τρίτη (17/07).

Το μεγαλύτερο ατόπημα, όμως, του τεχνικού των γαλαζοκιτρίνων έγινε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, όταν ρωτήθηκε για το λόγο που δεν χρησιμοποίησε τον Καρλάο, αναφέροντας ουσιαστικά ότι είναι... ανέτοιμος.

Απαντώντας, ο Πορτογάλος διέψευσε τον εαυτό του, αφού ανάφερε ότι ο Βραζιλιάνος ακόμη δεν είναι έτοιμος για να ριχθεί σε αγώνα. «Δεν ξεκίνησε τον ίδιο ρυθμό στην προετοιμασία, είναι σημαντικός παίκτης αλλά δεν μπορούμε να ρισκάρουμε και να αγωνιστεί 90 λεπτά».

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)