Βρε Λέβι, να δεις που κάποτε θα μας πούνε και

Λίγες ώρες πριν ξημερώσει η 20ή Ιουλίου, μια  αποφράδα μέρα για την Κύπρο, η Ανόρθωση «έκτισε» τη δική της αποφράδα μέρα…

Η 19η Ιουλίου 2018 προστέθηκε σε μια από τις πολλές αυτού του μήνα που η Ανόρθωση γράφει με μαύρα γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας της. Δεν είναι ο αποκλεισμός. Πραγματικά δεν έχει να κάνει με αυτό.

Αποκλεισμοί θα υπάρξουν όπως και εκπλήξεις. Το κάναμε κι εμείς χίλιες φορές. Τραπεζούντα, Κλουζ, Ραπίντ, Ολυμπιακός Πειραιώς. Τότε, που όλοι μας υποτιμούσαν και μας έλεγαν «ψαράδες». Τότε που κανείς δεν υπολόγιζε τις ομάδες μας. Τώρα που αποκτήσαμε τουπέ και νομίζουμε ότι είμαστε η Μπαρσελόνα και η Ρεάλ, αυτή ακριβώς τη στιγμή μας κτυπούν, οι νέοι «ψαράδες».

Το να βλέπεις μια ομάδα που, οκ, δεν ήταν 100% έτοιμη, να πιέζει στο «Παπαδόπουλος» για ένα 20λεπτο μια Λάτσι που δεν είχε τίποτα και δεν την υποτιμώ.

Πραγματικά δεν είχε τίποτα και να πηγαίνεις στην Αλβανία, να κρατάς 90 λεπτά μπάλα και να περιμένεις να σφυρίξει ο διαιτητής για να πας να πάρεις τα πράγματα σου και να επιστρέψεις στην Κύπρο, αυτό ναι, είναι έγκλημα!

Δεν είναι έτσι το ποδόσφαιρο και, ναι, μαγκιά τους, τους Αλβανούς που πάνε Νορβηγία. Μαγκιά τους, γιατί έκαναν το τέλειο παιχνίδι με μια μιάμιση ευκαιρία, σκόραραν και μας τελείωσαν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.
 

Κωδικός «Λέβι»

Από βράδυ της Πέμπτης (19/07) διαβάζω παντού για τον εγκληματία Λέβι που πρέπει να τον στείλουμε στο εκτελεστικό απόσπασμα ή ακόμα καλύτερα για κάποιους να τον κάψουμε στο Άουσβιτς, όπως έκαναν κάποτε οι Ναζί!

Το λαϊκό άσμα λέει, «να δεις που κάποτε θα μας πούνε και…» Και εξηγούμαι. Ο Ρόνι Λέβι σε πήρε σε μια περίοδο που ήσουν στο χείλος του γκρεμού. Σε έβαλε εξάδα και την επόμενη χρονιά σε οδήγησε στην Ευρώπη. Ναι ο Λέβι, αυτός που τη Δευτέρα αποθέωνες στις κερκίδες του «Παπαδόπουλος» και την Πέμπτη ζητούσες το κεφάλι του επί πίνακι.

Έκανε λάθη ο Ισραηλινός, δεν πέσαμε δα κι από τον Άρη, αλλά σήμερα είναι η μέρα που πρέπει να τον στηρίξεις και να καταλάβεις ότι τα λάθη που έγιναν, έγιναν γιατί είμαστε άνθρωποι. Η προπονητοφαγία δεν έσωσε ποτέ κανένα, δεν θα σώσει ούτε την Ανόρθωση.

Το οικονομικό, το αγωνιστικό και το τι μέλλει γενέσθαι στα της ομάδας, είναι θέματα του Προέδρου. Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη, αλλά δεν έσκυψες ποτέ, ούτε τώρα δεν είναι η ώρα!

Δειτε Επισης

Εκνευρισμένη με τα ΜΜΕ η Ρούλα Πισπιρίγκου-Θιγμένη για το ζήτημα της πατρότητας των παιδιών
Έκρηξη θυμού και απειλών από Τατάρ για τον επικείμενο εξοπλισμό της Ε.Φ
Έφυγε η Ζατόπκοβα, το πρότυπο των Ολυμπιονικών
Ο Κορντέιρο όταν μιλούσε δεν ...σκεπτόταν και είδε την πόρτα της εξόδου
Η λύση είναι μάλλον μία: Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων
Η UEFA καλεί τις Κυβερνήσεις να προχωρήσουν κανονικά για το Euro 2020
Ο κορωνοιός προβληματίζει έντονα την UEFA , λύσεις όμως….
Η Ομόνοια που... δεν έχει βάθος, έχει τσαμπουκά και πάθος
Αταλάντα: Η «σταχτοπούτα» του Τσάμπιονς Λιγκ, που ανάβει φωτιές παντού!!!
Αχ βρε Τραΐκοβιτς, μέχρι και μάντρες πήδηξες για πάρτι τους. Τραγέλαφοι...