Κύριε Μπαλταζάρ θα σε διώξουν ή θα τους διώξεις...

Έντονος και εξοργισμένος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Φλόρα Ταλίν ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ, ο οποίος άφησε αιχμές για την αγωνιστική παρουσία κάποιων παικτών.
 
Δεν τους κατονόμασε, όμως, εξέφρασε την άποψη ότι: «Όταν παίζεις στο ΑΠΟΕΛ πρέπει να έχεις ένα πρόσωπο, το ίδιο πρόσωπο και με άδειο και με γεμάτο στάδιο, ανεξαρτήτως αντιπάλου, γιατί αν κάποιος έχει δύο πρόσωπα δεν έχει δυνατότητες να παίζει στο ΑΠΟΕΛ. Είμαι πολύ θυμωμένος με την εμφάνιση και όταν κάνεις ένα λάθος μια φορά μπορεί να συμβεί το ίδιο. Τη δεύτερη φορά δεν είναι ατύχημα».
 
Είναι ολοκάθαρο ότι ο Πορτογάλος έχει παράπονα από συγκεκριμένους παίκτες. Μάλιστα, προανάγγειλε ότι όποιοι παίκτες διατηρήσουν την ίδια νοοτροπία δεν θα έχουν θέση στο αρχικό σχήμα. «Πρέπει να αλλάξουμε γρήγορα συμπεριφορά γιατί ο επόμενος αντίπαλος είναι πιο δύσκολος και έρχεται και το πρωτάθλημα. Όποιος το καταλάβει αυτό θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για την 11άδα, όποιοι δεν το καταλαβαίνουν θα είναι πιο δύσκολο».
 
Ο Μπαλταζάρ καλείται να αφήσει άμεσα στον πάγκο αυτούς που διέκρινε ότι δεν ανταποκρίνονται. Υπάρχει, όμως, και η άλλη λύση. Από τη στιγμή που ο 41χρονος στηρίζεται και αυτή τη φορά από τη διοίκηση (αν και δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο ακόμη από επίσημα χείλη), όπως είχε γίνει και μετά την ήττα (και τον αποκλεισμό) από τη Σούντουβα, πρέπει να πάρει τις αποφάσεις που θα τον δικαιώσουν.
 
Εφόσον, λοιπόν, βλέπει ότι υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ που δεν ανταποκρίνονται με βάση τη δυναμική του ΑΠΟΕΛ, ίσως να πρέπει να τους διώξει. Ούτως ή αλλιώς, αυτή είναι μία διαδικασία που πρέπει να γίνει, εφόσον υπάρχει πρόθεση για περαιτέρω ενίσχυση.
 
Οι θέσεις των ξένων/κοινοτικών είναι υπερπλήρεις. Στην πόρτα της εξόδου, που είναι ήδη παίκτες που ο Μπρούνο Μπαλταζάρ δεν χρησιμοποίησε σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια (π.χ. Ορ, Βινίσιους, Πολιάκοφ), θα πρέπει να βρεθούν και άλλοι για να γίνουν νέες προσθήκες – εκτός και αν θα ενταχθούν στην ομάδα εκ νέου νεαροί, που ναι μεν θα έχουν προοπτική για το μέλλον, αλλά θα είναι άπειροι.
 
Για αρχή, όμως, καλείται στα ερχόμενα παιχνίδια με την Χάποελ Μπερ Σεβά να αφήσει στον πάγκο αυτούς που υποστηρίζει ότι εμφανίζονται με δύο πρόσωπα και αν κριθεί ότι πράγματι αυτοί ήταν οι υπαίτιοι των μέτριων εμφανίσεων με Σούντουβα και Φλόρα Ταλίν να τους δείξει την πόρτα της εξόδου, εφόσον «δεν το καταλάβουν και δεν αλλάξουν συμπεριφορά».

Φυσικά, θα πρέπει να τον βοηθήσουν και τα αποτελέσματα για να συνεχίσει να είναι στον Αρχάγγελο. Σε ενδεχόμενο νέο αρνητικό αποτέλεσμα δεν αναμένεται να την γλιτώσει ο ίδιος. Ήδη πήρε παράταση παραμονής στον πάγκο δύο φορές. Η τρίτη, μάλλον, θα είναι και η φαρμακερή.

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)