Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Κάποιος άλλος. Όχι ο Κοντίδης

Μικαέλο Παπαδάκης  13/08/2018 15:31
Κάποιος άλλος. Όχι ο Κοντίδης

Κάποιος άλλος. Όχι ο Κοντίδης

Μικαέλο Παπαδάκης  13/08/2018 15:31

Δευτέρα, 13 Αυγούστου. Προπαραμονή Δεκαπενταύγουστου. Λέω να ξυπνήσω χαλαρά και να περάσω από το γραφείο για 2-3 εκκρεμότητες. Πριν σηκωθώ από το κρεβάτι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω είναι από τον Παύλο Κοντίδη. «Καλημέρα. Πρέπει να κάνουμε αυτό, αυτό και αυτό». Με τον Παύλο συνεργαζόμαστε επαγγελματικά εδώ και ενάμιση χρόνο, υπό τη σκέπη της Total Sports Marketing...

Το βράδυ της Κυριακής έφυγε από το αεροδρόμιο στις 20:30. Κάποιος άλλος στη θέση του θα είχε κλείσει το πρώτο τραπέζι σε κάποιο παραλιακό μαγαζί της Λεμεσού, θα άνοιγε 1-2 μπουκάλια με φίλους, θα έκανε έναν μεγάλο λογαριασμό και ένα μεγαλύτερο… κεφάλι, θα ξυπνούσε απόγευμα και θα συνερχόταν από το hangover τον Δεκαπενταύγουστο. Κάποιος άλλος. Όχι ο Κοντίδης.

Πλανάται όποιος πιστεύει ότι αρκεί λίγο ταλέντο για να γίνεις Παγκόσμιος Πρωταθλητής για δύο συνεχή χρόνια, βγαίνοντας πρώτος σε κούρσες όπου μετέχουν 165 αθλητές από ΗΠΑ, Αγγλία, Ρωσία, Αυστραλία, Γερμανία κτλ. Απαιτείται τεράστια συνέπεια, προγραμματισμός και δουλειά. Σκληρή δουλειά. Και τρομερή αυτοπειθαρχία.

Ο Κοντίδης είναι μια μηχανή που δουλεύει ακατάπαυστα, με ελάχιστες παρεκκλίσεις από το πρόγραμμα. Ακόμα και όταν όλη η Κύπρος είναι στις παραλίες και θα μπορούσε κάλλιστα να πράξει το ίδιο, έχοντας μόλις στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής, επιλέγει να μείνει συγκεντρωμένος και να διεκπεραιώσει τις υποχρεώσεις του.

Έχει ήδη βάλει στο μυαλό του τον επόμενο στόχο και ξέρει καλά πως ακόμα και αν χάσει ελάχιστα τον προσανατολισμό του, θα δυσκολευτεί να τα καταφέρει.

Πίσω από αυτό τον ταλαντούχο αθλητή κρύβεται ένας τεράστιος, αφοσιωμένος δουλευταράς, με προγραμματισμό μέχρι αηδίας και συνέπεια και ίσως σε κάποιους μοιάζει σπαστική. Ένας αθλητής που αφήνει ελάχιστα πράγματα στην τύχη.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας