Τιμούρ, Λέβι, Παντελή και στη μέση ενός blame game... η Ανόρθωση

Με πολιτική αντιπαράθεση μοιάζει η κατάσταση στην Ανόρθωση από τη φυγή του Ρόνι Λέβι και εντεύθεν. Ο κάθε ένας λέει τα δικά του και ο κόσμος παρακολουθεί μη γνωρίζοντας ποιον και τι πρέπει να πιστέψει από τις πληροφορίες που διαρρέουν στα Μέσα ενημέρωσης.

Κατ’ αρχάς η απομάκρυνση του Ρόνι Λέβι από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, παρουσιάστηκε από επίσημα χείλη ως «βελούδινο διαζύγιο», με τον Ισραηλινό να μοιάζει με Ανορθωσιάτη από τα γεννοφάσκια του. Ως κύριο ανέφερε τον Λέβι ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας, ο οποίος σε δηλώσεις του την περασμένη εβδομάδα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι, «δεν ζήτησε κάτι εξωπραγματικό σχετικά με την αποζημίωση. Όπως ήταν Κύριος αυτά τα δύο χρόνια, το ίδιο Κύριος συμπεριφέρθηκε και σε αυτό το κομμάτι».

Λίγες ώρες αργότερα, ο Ισραηλινός, όχι μόνο διαλλακτικός δεν έδειξε αλλά απόρησε με την απόλυσή του και παρόλο που ερωτήθηκε δεν απάντησε για την αποζημίωση που θα λάβει από την ομάδα της Αμμοχώστου, αλλά είπε ότι αυτό είναι θέμα του δικηγόρου του και της ομάδας. Όταν ηχεί μια τέτοια δήλωση στα αυτιά όσων δεν είδαν ιδίοις όμμασι τη συνάντηση Λέβι-Παντελή δημιουργεί ερωτηματικά, αφού ένας δικηγόρος προφανώς θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό για τον πελάτη του, τη στιγμή που αυτός είχε υπογράψει συμβόλαιο πριν δύο μήνες για τα επόμενα δύο χρόνια.
 

Μπάχαλο και με Κετσμπάγια

Στο άκουσμα της είδησης για απόλυση του Ρόνι Λέβι από την Ανόρθωση, θέλοντας και μη το πρώτο όνομα που έπαιξε στο ρεπορτάζ της ομάδας ήταν αυτό του Τιμούρ Κετσμπάγια, τον οποίο ήθελε διακαώς μεγάλη μερίδα του κόσμου. Λίγες ώρες αργότερα προέκυψαν διαρροές, που ήθελαν τον Τιμούρ να μην απαντά το τηλέφωνο στη διοίκηση Παντελή, ενώ άλλες έκαναν λόγο για απόρριψη της πρότασης της διοίκησης από πλευράς του Γεωργιανού προπονητή, ο οποίος δεν θέλει τον Ανδρέα Παντελή. Κάπου εκεί κόπασε η φημολογία, όμως λίγες μέρες αργότερα ο Δρ. Κυριακός Γιάγκου δεν διέψευσε νέα επικοινωνία με τον Τιμούρ Κετσμπάγια και μίλησε για λεπτό θέμα.

Σήμερα, ο Τιμούρ εξέδωσε ανακοίνωση για το ενδεχόμενο πρόσληψής του από την Ανόρθωση με κάποια από τα σημεία να δημιουργούν μεγαλύτερα ερωτηματικά γύρω από το τι διημείφθη μέχρι ο Γεωργιανός να πάρει την απόφαση του.

Ένα από αυτά τα ερωτηματικά εμπερικλείεται στο «θέλω να γνωρίζετε ότι ουδέποτε αρνήθηκα να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Πώς είναι δυνατόν να το επιτρέπουν οι συνθήκες και να αρνηθώ, όταν η Ανόρθωση είναι η  ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, αλλά και να ξεκινήσω την προπονητική μου καριέρα.

Ουσιαστικά ο Τιμούρ, αδειάζει την διοίκηση Παντελή, αφού δεν αρνήθηκε, όπως λέει, να αναλάβει την ομάδα, όμως ακολούθως πέφτει σε μια αντίφαση η οποία δημιουργεί δεύτερο ερωτηματικό.

«Ειλικρινά και με πόνο ψυχής  δυστυχώς, με την τωρινή κατάσταση πραγμάτων που υπάρχει στην Ανόρθωση, όση επιθυμία και εάν έχω είναι αδύνατον να αναλάβω, γιατί δεν θα μπορέσω να προσφέρω αυτά που θέλω και μπορώ».

Ουσιαστικά για να μην εξάγονται και αυθαίρετα συμπεράσματα, ο Τιμούρ λέει ότι έχει την επιθυμία να επιστρέψει, αλλά οι καταστάσεις δεν τον αφήνουν να αναλάβει. Τελικά τι ισχύει;

Του έγινε πρόταση συνεργασίας; Αν ναι γιατί λέει ότι δεν αρνήθηκε να αναλάβει την ομάδα;

Γιατί δεν μπορεί να αναλάβει την ομάδα αυτή τη στιγμή; Ποιες είναι οι καταστάσεις που δεν το επιτρέπουν;

Ποιο μήνυμα κρύβεται πίσω από τις λέξεις στο μήνυμα του Τιμούρ; Προφανώς στριφογυρίζει μια σκέψη στο μυαλό μας, όμως δεν είναι της παρούσης και φυσικά δεν είναι ώρα να πάρεις θέση σε ένα blame game που άρχισε στις τάξεις της «Κυρίας».

Από όλη αυτή την ιστορία ο μόνος χαμένος είναι ο κόσμος της Ανόρθωσης ο οποίος βλέπει όσα συμβαίνουν γύρω από την ομάδα και δεν ξέρει τι να πιστέψει.

Είναι πραγματικά άξιον απορίας, αν ο καθένας που λέει τη γνώμη του είτε από τη διοίκηση, είτε από τους υπόλοιπους το κάνει για το καλό της ομάδας ή αν στόχος είναι να σπαρθεί η διχόνοια και πάλι ανάμεσα στον κόσμο της ομάδας.

Δειτε Επισης

Εκνευρισμένη με τα ΜΜΕ η Ρούλα Πισπιρίγκου-Θιγμένη για το ζήτημα της πατρότητας των παιδιών
Έκρηξη θυμού και απειλών από Τατάρ για τον επικείμενο εξοπλισμό της Ε.Φ
Έφυγε η Ζατόπκοβα, το πρότυπο των Ολυμπιονικών
Ο Κορντέιρο όταν μιλούσε δεν ...σκεπτόταν και είδε την πόρτα της εξόδου
Η λύση είναι μάλλον μία: Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων
Η UEFA καλεί τις Κυβερνήσεις να προχωρήσουν κανονικά για το Euro 2020
Ο κορωνοιός προβληματίζει έντονα την UEFA , λύσεις όμως….
Η Ομόνοια που... δεν έχει βάθος, έχει τσαμπουκά και πάθος
Αταλάντα: Η «σταχτοπούτα» του Τσάμπιονς Λιγκ, που ανάβει φωτιές παντού!!!
Αχ βρε Τραΐκοβιτς, μέχρι και μάντρες πήδηξες για πάρτι τους. Τραγέλαφοι...