Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

#10yearschallenge: Ομόνοια έγινες «άσχημη»!

Στέλιος Στέλιου  17/01/2019 12:21
#10yearschallenge: Ομόνοια έγινες «άσχημη»!

#10yearschallenge: Ομόνοια έγινες «άσχημη»!

Στέλιος Στέλιου  17/01/2019 12:21

Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει της μόδας αυτό που λέμε #10yearschallenge. Δεν ξέρω πώς ξεκίνησε, όμως όπως έχω αντιληφθεί σκοπός είναι να γίνει σύγκριση της τωρινής εικόνας με αυτή που παρουσίαζε κάποιος πριν από δέκα χρόνια.
 
Άλλοι παρουσιάζονται με παραπανίσια κιλά, άλλοι έχασαν τα μαλλιά τους, άλλους δεν τους πείραξε ο χρόνος….
 
Αν είχε πρόσωπο η Ομόνοια και ακολουθούσε το trend της εποχής θα φαινόταν ξεκάθαρα πόσο… ασέλγησε ο χρόνος πάνω στην ομάδα της Λευκωσίας. Από πρωταγωνίστρια στο κυπριακό ποδόσφαιρο, παλεύει με νύχια και δόντια να επιβεβαιώσει ότι αποτελεί μία από τις ομάδες του τοπ-6.

Ο αποκλεισμός από το κύπελλο προσθέτει άλλη μία μαύρη σελίδα στην ιστορία της ομάδας της Λευκωσίας. Για δεύτερη σερί χρονιά τίθεται εκτός από τη φάση των «16» του κυπέλλου, ενώ και την περίοδο 2016-17 η πορεία σταμάτησε νωρίς (στη φάση των «8»). Σε μία διοργάνωση στην οποία οι πράσινοι είναι δεύτεροι σε κατακτήσεις (10), όμως η τελευταία φορά που σήκωσαν την κούπα ήταν το 2012 – χρονιά στην οποία πήραν και το Σούπερ Καπ.
 
Όσον αφορά στον τίτλο του πρωταθλήματος, η Ομόνοια τον πρόσθεσε στη συλλογή για τελευταία φορά το 2010. Δέκα χρόνια πριν (εξού και το #10yearschallenge) ήταν για τελευταία φορά διεκδικήτρια του τίτλου. Από τότε οι πράσινοι παραπαίουν, χωρίς να φαίνεται το τέλος του κατήφορου…

Το κακό γίνεται ακόμη χειρότερο εάν αναλογιστούμε ότι οι πράσινοι φλερτάρουν να μείνουν εκτός Ευρώπης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, καθώς μετά από τον αποκλεισμό, είναι δύσκολο ο στόχος να επιτευχθεί μέσω του πρωταθλήματος.
 
Αρκεί να αναφέρουμε ότι με τη συμπλήρωση 16 αγωνιστικών, η Ομόνοια είναι στην έβδομη θέση και απέχει 14 βαθμούς από τις προνομιούχες θέσεις (οι τρεις πρώτες βγαίνουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, υπό προϋποθέσεις δίνει εισιτήριο η τέταρτη θέση).

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας