Του κουτρούλη ο γάμος, αλλά ας παίξουμε κανονικά ποδόσφαιρο!

Από αναβολή σε αναβολή πάει το θέμα Φράνσις Ουζόχο. Ο ΚΟΑ ρίχνει το μπαλάκι στην ΚΟΠ και η ΚΟΠ πίσω στον ΚΟΑ. Η κάθε ομάδα (Ανόρθωση και Απόλλωνας) προσπαθεί να βρει το δίκαιό της όπως η καθεμιά το αντιλαμβάνεται, ενώ άλλες πέντε εμπλέκονται (χωρίς να το θέλουν φυσικά) μιας και η κατάληξη της υπόθεσης επηρεάζει τη βαθμολογία.

Αυτό το Σαββατοκύριακο (16-17/02) διεξάγεται κανονικά η 21η αγωνιστική, η προτελευταία παρακαλώ της πρώτης φάσης. Τώρα είναι, δηλαδή, που καίει το σίδερο κυρίως για το ποιο γκρουπ θα συμμετέχει η κάθε ομάδα.

Όπως όμως και αν διαμορφωθούν τα δεδομένα από τα αποτελέσματα της αγωνιστικής, ενδεχομένως να υπάρχουν ανατροπές στη βαθμολογία ανάλογα από την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή. Για παράδειγμα η Ανόρθωση ακόμη και αν κερδίσει την Ομόνοια και πάει στο +9 από τους πράσινους, δεν μπορεί να αισθάνεται σίγουρη για την εξάδα, καθώς τους ίδιους βαθμούς μπορεί να τους χάσει στην αίθουσα της Δικαστικής.

Παρομοίως επηρεάζονται και άλλα τμήματα της εξάδας. Αυτή τη στιγμή η βαθμολογία είναι: 1.ΑΠΟΕΛ 45, 2.ΑΕΛ 42, 3.Απόλλωνας 41, 4. ΑΕΚ 35, 5.Ανόρθωση 33, 6.Νέα Σαλαμίνα 30 και 7.Ομόνοια 27.

Ούτε οι δύο ομάδες που συμμετέχουν στη διαμάχη διαμαρτυρήθηκαν, ούτε καμία από τις υπόλοιπες για διακοπή του πρωταθλήματος (τουλάχιστον σε επίσημη μορφή). Θα είναι ντροπή τους να αρχίζουν να παραπονιούνται κατόπιν εορτής.

Ο κανονισμός λέει ότι μεταθέσεις αγώνων μπορεί να γίνονται μόνο από την Εκτελεστική Επιτροπή σε περίπτωση αδήριτης ανάγκης (σ.σ. επιπλέον γίνεται λόγος ότι οι ομάδες με τους ίδιους στόχους παίζουν την ίδια μέρα και ώρα, αλλά άστο να πάει…). Εντάξει δεν πεθαίνει κιόλας κάποιος, αλλά δεν είναι αδήριτη ανάγκη να κρατήσεις μία αξιοπιστία στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος;

Γιατί άντε να πείσεις μετά τους δύσπιστους που με το παραμικρό βλέπουν φαντάσματα για ύποπτες κινήσεις και λοιπά, ότι λόγω νομικών λεπτομερειών η απόφαση πάρθηκε μία ημέρα μετά τους αγώνες αντί μία ημέρα προηγουμένως...

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)