Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Ήρθε η κρίσιμη ώρα να φανεί εάν τελικά έφταιγε η κάρτα φιλάθλου…

Πέτρος Πετρή  27/06/2019 10:21
Ήρθε η κρίσιμη ώρα να φανεί εάν τελικά έφταιγε η κάρτα φιλάθλου…

Ήρθε η κρίσιμη ώρα να φανεί εάν τελικά έφταιγε η κάρτα φιλάθλου…

Πέτρος Πετρή  27/06/2019 10:21

Τόνοι μελάνι χύθηκαν για την πολυσυζητημένη εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου εδώ και ένα χρόνο, που απομάκρυνε τον κόσμο από τα γήπεδα και δημιούργησε ακόμη μια πληγή στο ματωμένο… σώμα του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Αμέτρητες δημοσκοπήσεις έγιναν, επίσης, τους τελευταίους μήνες για το τι πραγματικά ευθύνεται και οι λάτρεις της στρογγυλής θεάς αναγκάστηκαν να γυρίσουν την πλάτη στο λαοφιλέστερο άθλημα.

Αν και ένα σεβαστό ποσοστό των ποδοσφαιρόφιλων έριξε το μπαλάκι στην κάρτα φιλάθλου για την αποχή από τα στάδια, αρκετοί ήταν αυτοί που στάθηκαν στην αναξιοπιστία του κυπριακού ποδοσφαίρου, στη διαιτησία αλλά και ακόμη στη σημερινή κατάσταση που βρίσκονται τα κυπριακά γήπεδα, εκ των οποίων αρκετά είναι… μισογκρεμισμένα.

Αναμφισβήτητα, η πρόταση νόμου που θα οδηγήσει ομόφωνα στην Ολομέλεια της Βουλής η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών και θα αναστείλει την εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του 2019, δίνει… οξυγόνο στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Η επιστροφή των οργανωμένων αλλά και όσων γύρισαν την πλάτη λόγω της κάρτας φιλάθλου, θα δώσει ένα άλλο χρώμα αλλά και ενδιαφέρον στους μονότονους αγώνες που παρακολουθούσαμε μέχρι… χθες.

Δεν θα προκαλέσει ωστόσο αλγεινή εντύπωση, εάν συνεχίσει αρκετή μερίδα ποδοσφαιρόφιλων να μην πηγαίνει στα γήπεδα αφού τα υπόλοιπα θέματα που επηρεάζουν άμεσα το κυπριακό ποδόσφαιρο, δεν έχουν δείξει κανένα σημάδι βελτίωσης.

Το καίριο ερώτημα που τίθεται ωστόσο, είναι ότι με την κάρτα φιλάθλου άργησαν να ιδρώσουν τ’ αυτιά για να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές και η ολιγόμηνη αναστολή, για τα υπόλοιπα θέματα πότε θα ληφθούν ωστόσο αποφάσεις; Ή μήπως, κα(ΠΟΤΕ)…;

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας