Ευτυχώς σήμερα δεν θα χάσουμε είπε ο άλλος και… ένας ηλικιωμένος δάκρυσε

Το εναρκτήριο λάκτισμα για τη νέα αγωνιστική περίοδο θεωρείται η πρώτη επίσημη προπόνηση κάθε ομάδας που σηματοδοτεί και την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Έτσι και η Ομόνοια χθες (3/7), πραγματοποίησε την πρώτη της επίσημη ανοικτή προπόνηση στο γήπεδο της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, έχοντας τη στήριξη δυο χιλιάδων οπαδών περίπου στο πλευρό της.

Αν και για τα δεδομένα του ιστορικού αυτού Σωματείου, ο αριθμός αυτός θεωρείται αρκετά μικρός (σ.σ. προηγούμενες χρονιές ήταν πολύ περισσότερος), οι αγνοί Ομονοιάτες κατάφεραν με τον δικό τους τρόπο, το δικό τους ζεστό χειροκρότημα, να μεταφέρουν στην ομάδα ότι αυτοί είναι εκεί, στα τσιμέντα, για να στηρίξουν ακόμη ένα νέο ξεκίνημα.

Την ίδια ώρα που οι «πράσινοι» διανύουν τα δυσκολότερα χρόνια στην ιστορία τους σπάζοντας το ένα αρνητικό σερί μετά το άλλο, υπάρχουν και εκείνοι οπαδοί που δεν θα πάψουν ποτέ να βρίσκονται δίπλα σε αυτή τη μεγάλη τους αγάπη, ιδέα, αλλά και λατρεία, πράγμα το οποίο αποδεικνύεται περίτρανα και στο γκάλοπ της ιστοσελίδας μας (Μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ).

Είναι μερικές εκφράσεις ωστόσο σε κάθε πρώτη προπόνηση των «τριφυλοφόρων» που δημιουργούν ανάμεικτα συναισθήματα στους παρευρισκόμενους. Μια από αυτές, ήταν και ενός νεαρού ενώ έπαιρνε θέση στην κερκίδα της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, ο οποίος χαριτολογώντας ανέφερε χαρακτηριστικά «ευτυχώς σήμερα είναι προπόνηση και δεν θα χάσουμε», προκαλώντας γέλιο στους γύρω του.

Προχωρώντας λίγο παραπέρα, αντίκρυζες αρκετούς ηλικιωμένους, οι οποίοι παρά τη ζέστη που επικρατούσε, κάθισαν στα τσιμέντα και περίμεναν. Περίμεναν βουρκωμένοι να δουν αυτή την ομάδα τους που κάποτε αλώνιζε στα γήπεδα με τους Κανάρη, Κάντηλο, Χαραλάμπους, Σαββίδη, Παττίκη και άλλες τόσες εμβληματικές μορφές που άφησαν το δικό τους στίγμα στην Ομόνοια.

Κι αν όλα αυτά δεν έπεισαν κανένα για την ιδέα αυτή που ονομάζεται Ομόνοια, μέσα στο χαμόγελο του μικρού Χαρίτου όταν συνάντησε τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας του Νούνο Ασίς, ένιωσα την αληθινή αγάπη για μια ομάδα. Η οποία αν και κάποιοι είπαν πως χάθηκε στην κάρτα φιλάθλου και μέσα σε άλλα τόσα, υπάρχουν αυτοί οι αγνοί, αληθινοί, πιστοί οπαδοί που πάντα θα ομορφαίνουν τα γήπεδά μας…

Δειτε Επισης

Εκνευρισμένη με τα ΜΜΕ η Ρούλα Πισπιρίγκου-Θιγμένη για το ζήτημα της πατρότητας των παιδιών
Έκρηξη θυμού και απειλών από Τατάρ για τον επικείμενο εξοπλισμό της Ε.Φ
Έφυγε η Ζατόπκοβα, το πρότυπο των Ολυμπιονικών
Ο Κορντέιρο όταν μιλούσε δεν ...σκεπτόταν και είδε την πόρτα της εξόδου
Η λύση είναι μάλλον μία: Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων
Η UEFA καλεί τις Κυβερνήσεις να προχωρήσουν κανονικά για το Euro 2020
Ο κορωνοιός προβληματίζει έντονα την UEFA , λύσεις όμως….
Η Ομόνοια που... δεν έχει βάθος, έχει τσαμπουκά και πάθος
Αταλάντα: Η «σταχτοπούτα» του Τσάμπιονς Λιγκ, που ανάβει φωτιές παντού!!!
Αχ βρε Τραΐκοβιτς, μέχρι και μάντρες πήδηξες για πάρτι τους. Τραγέλαφοι...