Ο Απόλλωνας πραγματοποιεί κινήσεις ουσίας, όχι απάντηση στον ΑΠΟΕΛ

Εννέα νέα αποκτήματα έχει προσθέσει στο ρόστερ του ο Απόλλωνας μέχρι στιγμής. Ο  Σωφρόνης Αυγουστή σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Πέτρο Κονναφή, «έτρεξαν» το θέμα του προγραμματισμού από νωρίς, ώστε να είναι έτοιμο το ρόστερ το συντομότερο δυνατό.

Στο Κολόσσι παρουσιάζονται απόλυτα ευχαριστημένοι με τον τρόπο που κινήθηκε η ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, αφού επικρατεί η άποψη ότι η ομάδα ενισχύθηκε ποιοτικά. Η θέση στην οποία εκκρεμεί ενίσχυση είναι εκείνη του σέντερ φορ.

Πάντως φέτος έχει γίνει αρκετός ντόρος για τις προσθήκες των «κυανολεύκων», ιδιαίτερα μετά την παραδοχή για τη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του συλλόγου (σ.σ. Αττίλα Σάλαϊ) και τις προσθήκες των δύο πρώην παικτών του ΑΠΟΕΛ, Γιάννη Γιαννιώτα και Εμίλιο Ενσούε.

Οι δύο τελευταίες κρίθηκαν από τους περισσότερους ως… απάντηση στις κινήσεις των γαλαζοκιτρίνων να φέρουν στον «Αρχάγγελο» τους Αντόνιο Γιάκολις και Άλεφ.

Θα διαφωνήσω με τη συγκεκριμένη προσέγγιση, αφού οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού εξασφάλισαν τις υπογραφές των εν λόγω παικτών με το μικρότερο δυνατό κόστος (σ.σ. και οι δύο ήταν ελεύθεροι, όταν συμφώνησαν), ακριβώς για να προσθέσουν ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας, αφού η αγωνιστική αξία τους είναι δεδομένη.

Η… συνταγή με την οποία ψωνίζει ο Απόλλωνας ενισχύεται και από τις περιπτώσεις των Μαλ και Μπεσάτ, αφού αμφότεροι είχαν περάσει με επιτυχία τις… εξετάσεις που έδωσαν στην πρώτη τους σεζόν στην Κύπρο, αγωνιζόμενοι σε Πάφο F.C και Ανόρθωση αντίστοιχα.

Με τις τέσσερις συγκεκριμένες μεταγραφές οι γαλάζιοι της Λεμεσού δείχνουν ότι δεν τους αφήνει αδιάφορους η εγχώρια αγορά, από την οποία ενίοτε μπορούν ν' αποκτηθούν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές.

Το πόσο επιτυχημένες θ’ αποδειχθούν οι φετινές μεταγραφές θα φανεί στην πορεία. Στο δικό μου το μυαλό, καμία ομάδα της Κύπρου δεν θα έλεγε «όχι» στις περιπτώσεις των Ενσούε και Γιαννιώτα, απ' όποια ομάδα κι αν είχαν περάσει στο παρελθόν.

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)