Σάββατο, 18 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ο Απόλλωνας πραγματοποιεί κινήσεις ουσίας, όχι απάντηση στον ΑΠΟΕΛ

Γιώργος Περικλέους  14/07/2019 14:16
Ο Απόλλωνας πραγματοποιεί κινήσεις ουσίας, όχι απάντηση στον ΑΠΟΕΛ

Ο Απόλλωνας πραγματοποιεί κινήσεις ουσίας, όχι απάντηση στον ΑΠΟΕΛ

Γιώργος Περικλέους  14/07/2019 14:16

Εννέα νέα αποκτήματα έχει προσθέσει στο ρόστερ του ο Απόλλωνας μέχρι στιγμής. Ο  Σωφρόνης Αυγουστή σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Πέτρο Κονναφή, «έτρεξαν» το θέμα του προγραμματισμού από νωρίς, ώστε να είναι έτοιμο το ρόστερ το συντομότερο δυνατό.

Στο Κολόσσι παρουσιάζονται απόλυτα ευχαριστημένοι με τον τρόπο που κινήθηκε η ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, αφού επικρατεί η άποψη ότι η ομάδα ενισχύθηκε ποιοτικά. Η θέση στην οποία εκκρεμεί ενίσχυση είναι εκείνη του σέντερ φορ.

Πάντως φέτος έχει γίνει αρκετός ντόρος για τις προσθήκες των «κυανολεύκων», ιδιαίτερα μετά την παραδοχή για τη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του συλλόγου (σ.σ. Αττίλα Σάλαϊ) και τις προσθήκες των δύο πρώην παικτών του ΑΠΟΕΛ, Γιάννη Γιαννιώτα και Εμίλιο Ενσούε.

Οι δύο τελευταίες κρίθηκαν από τους περισσότερους ως… απάντηση στις κινήσεις των γαλαζοκιτρίνων να φέρουν στον «Αρχάγγελο» τους Αντόνιο Γιάκολις και Άλεφ.

Θα διαφωνήσω με τη συγκεκριμένη προσέγγιση, αφού οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού εξασφάλισαν τις υπογραφές των εν λόγω παικτών με το μικρότερο δυνατό κόστος (σ.σ. και οι δύο ήταν ελεύθεροι, όταν συμφώνησαν), ακριβώς για να προσθέσουν ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας, αφού η αγωνιστική αξία τους είναι δεδομένη.

Η… συνταγή με την οποία ψωνίζει ο Απόλλωνας ενισχύεται και από τις περιπτώσεις των Μαλ και Μπεσάτ, αφού αμφότεροι είχαν περάσει με επιτυχία τις… εξετάσεις που έδωσαν στην πρώτη τους σεζόν στην Κύπρο, αγωνιζόμενοι σε Πάφο F.C και Ανόρθωση αντίστοιχα.

Με τις τέσσερις συγκεκριμένες μεταγραφές οι γαλάζιοι της Λεμεσού δείχνουν ότι δεν τους αφήνει αδιάφορους η εγχώρια αγορά, από την οποία ενίοτε μπορούν ν' αποκτηθούν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές.

Το πόσο επιτυχημένες θ’ αποδειχθούν οι φετινές μεταγραφές θα φανεί στην πορεία. Στο δικό μου το μυαλό, καμία ομάδα της Κύπρου δεν θα έλεγε «όχι» στις περιπτώσεις των Ενσούε και Γιαννιώτα, απ' όποια ομάδα κι αν είχαν περάσει στο παρελθόν.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας