Οι γιαγιάδες της Ανόρθωσης ό,τι πιο ρομαντικό μάς απέμεινε...

Την ίδια ώρα που γίνεται αρκετός λόγος για το επίπεδο του κυπριακού ποδοσφαίρου και την τεράστια αποχή που παρατηρείται στα γήπεδά μας, οι δυο γιαγιάδες της Ανόρθωσης αποδεικνύουν ότι ακόμη υπάρχει ρομαντισμός στον ποδοσφαιρικό μας κόσμο. 

H κα. Φωτεινή Ευαγγέλου και η κα. Σταυρούλα Σοφοκλέους, άφησαν πίσω όσα ταλανίζουν το κυπριακό ποδόσφαιρο και με το χαμόγελό τους και το πάθος τους για την ομάδα της Αμμοχώστου, έστειλαν τα πιο ηχηρά μηνύματα σε κάθε άκρη της γης. 

Η 94χρονη Σταυρούλα Σοφοκλέους, είναι η γιαγιά η οποία συγκίνησε με την κίνησή της, να αγοράσει πέντε εισιτήρια διαρκείας της Ανόρθωσης για να μοιραστούν σε πέντε άπορους ανήλικους στη μνήμη του συζύγου της, ο οποίος ήταν φανατικός οπαδός της «Κυρίας». Πριν από δώδεκα χρόνια η γιαγιά με καταγωγή από τη Μουσουλίτα Αμμοχώστου έχασε τον σύζυγό της και έτσι αποφάσισε να τιμήσει την μνήμη του συζύγου της με αυτό τον τρόπο. 

Η ρομαντική αυτή ιστορία της γιαγιάς Σταυρούλας, δεν θα μπορούσε να μείνει μόνο εντός συνόρων της Κύπρου, αφού κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα κάθε αγνού φιλάθλου στο εξωτερικό. Μάλιστα, η φημισμένη σελίδα «El Sombrero» με 113.000 ακόλουθους, δημοσιοποίησε την κίνηση της σούπερ γιαγιάς της Ανόρθωσης για να γράψει:  «Μια τέτοια μέρα πριν από 12 χρόνια η Σταυρούλα Σοφοκλέους έχασε τον άντρα της, μαζί με τον οποίο, εκτός όλων των άλλων, παρακολουθούσε ανελλιπώς την πορεία της Ανόρθωσης. Σήμερα το πρωί η 94χρονη πήρε τη σύνταξη της, επισκέφτηκε τη μπουτίκ της ομάδας, αγόρασε 5 εισιτήρια διαρκείας για το πέταλο και ζήτησε να δοθούν σε 5 πιτσιρικάδες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσουν».

Όπως ήταν φυσικά αναμενόμενο τα αποθεωτικά σχόλια ήταν... βροχή για την κα. Σταυρούλα, η οποία κέρδισε τον σεβασμό όλων με την αγάπη της για την ομάδα της καρδιάς της.

Νωπή στη μνήμη μας επίσης, παραμένει και η άλλη σούπερ γιαγιά της Ανόρθωσης, κα. Φωτεινή Ευαγγέλου, η οποία εμφανίστηκε στην επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας στο Λιοπέτρι έχοντας δέσει φωτοβολίδα στην άκρη του μπαστουνιού της, ξεσηκώνοντας τους οπαδούς της «Κυρίας». 

Όπως και με την πρόσφατη κίνηση της κα.Σταυρούλας, έτσι και αυτή της κα.Φωτεινής κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στο εξωτερικό με τη σελίδα Ultras World που έχει σχεδόν ένα εκατομμύριο ακόλουθους, να κάνει αναφορά στη σούπερ γιαγιά της Ανόρθωσης. 

Είναι κάτι τέτοιες όμορφες κινήσεις λοιπόν, από τέτοιους αγνούς οπαδούς όπως τις δυο γιαγιάδες, που έρχονται να μας αποδείξουν ότι ακόμη υπάρχει ποδόσφαιρο στον τόπο μας...

Δειτε Επισης

Καληνύχτα Ρίο, καλημέρα Τόκιο!
Το τετ α τετ Τσίπρα – Κορακάκη – Τι είπαν για την γκρεμισμένη παράγκα
Παραολυμπιονίκης συγκλονίζει: Θα συμμετάσχω στο Ρίο και μετά θα κάνω ευθανασία (pics)
Επέστρεψε και αντίκρισε το γκρεμισμένο σκοπευτήριό της η Κορακάκη
Κατερίνα Στεφανίδη: «Έχω χάσει μετάλλια από αθλητές ντοπέ»
Βίντεο: Τι είπε ο Κυριακός Ιωάννου δευτερόλεπτα πριν «πετάξει» στα 2.29μ.
Σπαταλήσαμε τα χρήματα του κράτους σε αυτούς τους αρουραίους
Η Ρωσία ασκεί έφεση στο Ελβετικό Ομοσπονδιακό Δικαστήριο κατά του CAS
Συνέλαβαν όλη την Ολυμπιακή ομάδα της Ζιμπάμπουε επειδή δεν έφερε ούτε ένα μετάλλιο από το Ρίο
Ο Πούτιν «χρύσωσε» τους Ρώσους Ολυμπιονίκες