Ο Γιαννιώτας δείχνει τον δρόμο στους νεοφερμένους του Απόλλωνα

Εξαιρετική ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι η παρουσία του Γιάννη Γιαννιώτα στη χθεσινή (8/8) σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Απόλλωνα επί της Αουστρία με 2-1, στην «Τζενεράλι Αρένα» για τον γ' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ελλαδίτης εξτρέμ βοήθησε τα μέγιστα, ούτως ώστε να έρθει το διπλό στην Αυστρία, το οποίο αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες των κυανόλευκων για να βρεθούν στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, με την πιθανή αντίπαλο της λεμεσιανής ομάδας, Αϊντχόφεν να έχει αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα με το εκτός έδρας 1-0 που πήρε στην έδρα της Χάουγκεσουντ. 

Ο Γιαννιώτας είχε πολύ καλές κινήσεις αναστατώνοντας την άμυνα των Αυστριακών, ενώ είχε συμμετοχή και στα δύο γκολ της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή. 

Αρχικά, στο 14', κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Μάρκοβιτς έβαλε σε θέση οδηγού τους γαλάζιους, ενώ με την αρχή του ημιχρόνου, στο 49' μοίρασε την ομολογουμένως δύσκολη ασίστ στον Γκακπέ, ο οποίος άνοιξε τον δρόμο του Απόλλωνα για τα πλέι οφ της διοργάνωσης με το εξαιρετικό τελείωμα της φάσης. 

Όπως και στους προηγούμενους ευρωπαικούς αγώνες του Απόλλωνα, ο 26χρονος άσος επέδειξε την εκρηκτικότητα και τη διεισδυτικότητά του, στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν ως ποδοσφαιριστή, ενώ κέρδισε ξανά το πέναλτι, όπως είχε κάνει και στη νίκη με 4-0 σε βάρος της Κάουνο Ζαλγκίρις. 

Μετά την περσινή - όχι και τόσο καλή, τουλάχιστον για τα επίπεδα που τον έχουμε συνηθίσει - σεζόν, ο Γιαννιώτας φαίνεται να βρίσκει ξανά τον καλό του εαυτό από τα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς, ενώ δείχνει και τον δρόμο στους υπόλοιπους νεοφερμένους του Απόλλωνα ενόψει της δύσκολης συνέχειας της σεζόν. 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)