Χαθήκαμε στα... ψυχολογικά

Ντροπή και μόνο ντροπή… Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο…

Μπορεί να έχουμε την πιο αρχαία και πλούσια γλώσσα στον πλανήτη, αλλά η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα ο ποδοσφαιρικός μας κόσμος, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί διαφορετικά. Η μπάλα χάθηκε προ πολλού μέσα σε όλα αυτά τα… επικοινωνιακά παιχνίδια και πλέον ο καθένας από τη δική του θέση και ιδιότητα, πυροβολεί με κούφιους κάλυκες κατά πάντων και η κατηφόρα του επιπέδου του κυπριακού ποδοσφαίρου, φαίνεται να μην έχει τελειωμό.

Από τα διαιτητικά λάθη μιας αναμέτρησης στο Παραλίμνι, καταλήξαμε στην εμπλοκή μέχρι και κλινικού ψυχολόγου, ο οποίος κάλεσε μάλιστα τους συνάδελφούς του σε άμεση αντίδραση, αφού θεωρείσαι αντικείμενο χλευασμού ένα… στόρι του Γιώργου Μερκή. Αλήθεια, μακάρι να μην μας κάνουν… translate στο εξωτερικό γιατί θα μας κοροϊδεύουν.

Ως εκ τούτου, ο χαρτοπόλεμος που έχει ξεσπάσει εδώ και μέρες, ακόμη καλά κρατεί.

Την ίδια ώρα που ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Κύπρου παρακολουθεί τα όσα ντροπιαστικά λαμβάνουν χώρα, οι οργανωμένοι οπαδοί «βράζουν» με φόντο τα όσα έγραψε ο Γιώργος Μερκής στον προσωπικό του λογαριασμό.

Αναμφισβήτητα, ο ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων και ο κάθε ποδοσφαιριστής ευρύτερα, έχει το απόλυτο δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου. Μιας ελευθερίας ωστόσο, που τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Και κάπου εδώ, χάθηκε το παιχνίδι, με τα όσα προσβλητικά σχόλια είδαν το φως της δημοσιότητας, να μένουν χαραγμένα στο μυαλό όλων και να αντιδρούν.

Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι ο καθένας από τη δική του θέση, επιχειρεί να προστατέψει το… τομάρι του αλλά την ίδια ώρα, επιβάλλεται να αναλογιστούμε πώς με την κάθε μας πράξη, υπάρχουν και οι ανάλογες επιπτώσεις.

Ποδοσφαιριστές, διοικήσεις, παράγοντες, ΠΑ.Σ.Π, διαιτητές, επιβάλλεται να αναλογιστούν αλλά και να συλλογιστούν, την επόμενη μέρα του κυπριακού ποδοσφαίρου, το οποίο πήραμε στον πάτο της… γελοιότητας.

Και αν για όλα αυτά για μερικούς φέρουν ευθύνη οι δημοσιογράφοι, που θεωρούνται δήθεν χειραγωγημένοι, τότε όντως, χαθήκαμε στα ψυχολογικά.

Υ.Γ.: Στο τέλος της ημέρας, περιμένουμε να ασχοληθούμε και με κυπριακό ποδόσφαιρο… Δεν είμαστε για γέλια, αλλά για κλάματα…

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)