Η μουρμούρα που κάνει τον Ντολ τη μια να χαμογελά και την άλλη να εκνευρίζεται

Ζωντανός στην υπόθεση πρόκρισης παρέμεινε ο ΑΠΟΕΛ στον 1ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς στην 3η αγωνιστική της ευρωπαϊκής διοργάνωσης αναδείχθηκε ισόπαλος (2-2), με την Καραμπάχ στο Τοφίκ Μπαχράμοφ του Αζερμπαϊτζάν. 

Σε μια ιδιαίτερα εχθρική έδρα, με τις τουρκικές σημαίες να φιγουράρουν σε κάθε γωνιά στις εξέδρες των Αζέρων, οι γαλαζοκίτρινοι κατάφεραν να φέρουν τα κάτω-πάνω στο παιχνίδι και να ανατρέψουν τα σε βάρος τους δεδομένα από 1-0 σε 1-2 με τα τέρματα των Μετβέντεφ (αυτογκόλ) και Χαλένιους αλλά τον τελευταίο λόγο τον είχε ο Αΐλτον, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό 2-2. 

Οι πολυπρωταθλητές Κύπρου, με τον πρώτο τους βαθμό που πήραν στον όμιλο αλλά και τις 190.000 ευρώ της ισοπαλίας, μπορούν να ελπίζουν σε πρόκριση, αφού στις εναπομείναντες τρεις αγωνιστικές (Καραμπάχ εντός, Ντουντελάνζ εκτός και Σεβίλλη εντός) χρειάζονται τουλάχιστον δυο νίκες για να κλειδώσουν τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ. 

Ως εκ τούτου, για ακόμη μια αναμέτρηση, ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων, Τόμας Ντολ, ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα του αγώνα, αφού όπως και στη διάσκεψη Τύπου που παραχώρησε πριν από τον αγώνα, έτσι και μετά, υπήρξε ένα κοντράστ συναισθημάτων, που μαγνήτισε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον. 

Υπενθυμίζεται, ότι την προηγούμενη ημέρα της ευρωπαϊκής αναμέτρησης του ΑΠΟΕΛ, ο Γερμανός προπονητής, ερωτηθείς γιατί δεν ήταν χαμογελαστός όπως την άλλη φορά που ταξίδεψε στο Μπακού, απάντησε στον δημοσιογράφο ότι, «ήταν κουραστική η πτήση και γι αυτό δεν χαμογελάμε, δεν έχει καμία σχέση με τον αγώνα. Να είστε σίγουροι πως και αύριο μετά τον αγώνα θα χαμογελάω. Μην ανησυχείτε».

Με το πέρας του ψεσινού ισόπαλου αγώνα ωστόσο, ο 53χρονος τεχνικός τα πήρε στο κρανίο, αφού η ερώτηση Αζέρου δημοσιογράφου, ήταν αρκετά προκλητική όπου τον ρώτησε εάν θα αποχωρούσε από τον πάγκο αν έχανε ο ΑΠΟΕΛ από την Καραμπάχ. «Δεν είναι δουλειά σου τι κάνω με τους παίκτες μου. Ούτε βλέπω τι γράφουν στις ιστοσελίδες. Δεν είναι δική μου δουλειά τι γράφεται στον Τύπο. Δεν ξέρω τι περιμένεις να σου πω», απάντησε φανερά εκνευρισμένος ο Γερμανός κόουτς. 

Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν αποδίδει στο μάξιμουμ των αποδόσεών του όπως συνήθισε τον κόσμο του και ο προπονητής κάθε αναμέτρηση πλέον, κρίνεται για τις επιλογές και τον σχηματισμό της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι ευρέως γνωστό στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Κύπρου ότι ο πάγκος των γαλαζοκιτρίνων είναι από τους πιο... ηλεκτρικούς και γι' αυτό τον λόγο ο Γερμανός τεχνικός καλείται να βρει τη φόρμουλα για να πείσει τον κόσμο αλλά και τη διοίκηση ότι μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στην υλοποίηση των στόχων της, προτού να είναι αρκετά αργά... 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)