Προέχει η βελτίωση και όχι οι «32» του Europa League


Οι 300.000 ευρώ του μπόνους για την πρώτη εντός έδρας νίκη στην Ευρώπη μετά τον Αύγουστο του 2014, αλλά και η πρώτη ευρωπαϊκή νίκη με ανατροπή μετά το 2-1 επί της Όλεσουντ (2012), είναι τα βασικότερα κέρδη του ΑΠΟΕΛ από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Μια ομάδα θεωρητικά μόνο κατώτερη, την οποία κάθε άλλο παρά εύκολα κέρδισαν οι πρωταθλητές.
 
Για έναν ΑΠΟΕΛ που δύσκολα θα περάσει νικηφόρα από την Τρίπολη και ακόμα δυσκολότερα θα προκριθεί από το γκρουπ, το πιο σημαντικό δεν είναι οι «32» του Europa League αλλά πως θα βελτιωθεί όχι για να πάρει το πρωτάθλημα αλλά κυρίως για να παίξει του χρόνου στα play off του Champions League, τουλάχιστον. 
 
Σε ένα ακόμα αγώνα, παρά τη νίκη, βγήκαν στον αφρό οι αδυναμίες που πηγάζουν από τον αποτυχημένο μεταγραφικό σχεδιασμό. Ως αποτέλεσμα, ο ΑΠΟΕΛ κερδίζει εντός έδρας με αχ και βαχ την (στα χαρτιά) πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, κυρίως γιατί οι καλοκαιρινές του μεταγραφές (Πιατκόφσκι, Στίλιτς, Βάντερ) δεν μπορούν να δώσουν κάτι έξτρα στα απομεινάρια του περσινού και του προπέρσινου, ταλαιπωρημένου ρόστερ. 
 
Εν κατακλείδι, για κανέναν στον Αρχάγγελο τα πιο πολλά παιχνίδια ενός αδύναμου πρωταθλήματος δεν αποτελούν κριτήριο και εκεί που αναμένεται να φανεί η δίμηνη δουλειά του Κετσπάγια είναι τα ματς Ομόνοια, Ανόρθωση, Απόλλωνα και ΑΕΚ αλλά και οι τρεις αγώνες του μένουν στο Europa League, σε ένα 50ήμερο, από αρχές Νοεμβρίου μέχρι Χριστούγεννα. 
  
 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)