Ο προσγειωμένος Ντολ, η αυστηρή κριτική και η επιστροφή του... σεληνιασμένου

Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να μετέτρεψε σε υγιεινό περίπατο τον αγώνα με την Πάφος FC στο ΓΣΠ για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA που επικράτησε με 3-0, αλλά στις τάξεις της ομάδας δεν υπάρχει η πλήρης ικανοποίηση. Μετά τις δυο συναπτές ισοπαλίες με ΑΕΚ και Απόλλωνα, οι πολυπρωταθλητές επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα και καταφέρνουν να διατηρούν το αήττητο μέχρι στιγμής στην 3η θέση με 17 βαθμούς και δυο αγώνες λιγότερους. 

Ως εκ τούτου, οι γαλαζοκίτρινοι, δεν έθελξαν ιδιαίτερα με την απόδοσή τους, σε αρκετά σημεία της αναμέτρησης, δίνοντας αρκετούς χώρους στο γήπεδο στην παφιακή ομάδα για να απειλήσει. Κάτι που παραδέχθηκε φυσικά και ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Ντολ, ο οποίος όπως επεσήμανε η ομάδα του ρίσκαρε, έχασε μονομαχίες και δεν έμεινε ευχαριστημένος. «Χάσαμε καλές στιγμές που δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ελέγχαμε στα πρώτα λεπτά αλλά μετά πολύ εύκολα χάσαμε το παιχνίδι από τα χέρια μας. Τα παιδιά πρέπει να μάθουν από αυτό», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γερμανός προπονητής, που εμφανώς προσγειωμένος στάθηκε στον επόμενο αγώνα της ομάδας κόντρα στην Ντουντελάνζ. 

Αναμφισβήτητα, η επιστροφή του... καλού Μούσα Αλ Τάμαρι, που έδειξε για ακόμη μια φορά πόσα καντάρια μπάλας γνωρίζει, η καλή απόδοση των Χαλένιους και Μπέλετς, όπως επίσης και η επανεμφάνιση του Τόμας Ντε Βινσέντι έπειτα από δυο μήνες απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους, φέρνει ανάσες στις τάξεις των γαλαζοκιτρίνων, αφού το πρωτάθλημα μπαίνει σε μια κρίσιμη καμπή αλλά και ο επόμενος αγώνας στην Ευρώπη, είναι δρόμος... μονόδρομος. 

Η επόμενη μέρα, βρίσκει τον ΑΠΟΕΛ προσηλωμένο στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Ντουντελάνζ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, όπου οι γαλαζοκίτρινοι με νίκη κλειδώνουν και την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Μια καλή εμφάνιση αλλά και η απαιτούμενη σοβαρότητα, μπορεί να συνδυαστεί και με το τρίποντο που είναι και το ζητούμενο, κάτι που θα επιφέρει και την ηρεμία αλλά και την ικανοποίηση στις τάξεις των πρωταθλητών και θα τους διατηρήσει στους στόχους της χρονιάς. 

Δειτε Επισης

Η Ρωσία αναγνώρισε τα μέλη της FIFA που δωροδοκήθηκαν για το Μουντιάλ 2018
ΒΙΝΤΕΟ: Ξεσαλώνει στη Μύκονο η πανέμορφη πρέσβειρα του Μουντιάλ της Ρωσίας
ΒΙΝΤΕΟ: Έκλαιγαν στο «αντίο» της εθνικής Γαλλίας οι Ρωσίδες εργαζόμενες του ξενοδοχείου
Μουντιάλ 2018: Ισως το πιο συναρπαστικό της ιστορίας!
Οι ποινές στους εισβολείς στον τελικό του Μουντιάλ!
Ραμί: «Το βράδυ της νίκης με την Αργεντινή άρχισα να κυνηγάω τους συμπαίκτες μου με πυροσβεστήρα»
ΒΙΝΤΕΟ: ʼναψε καπνογόνο ο Μόντριτς!
ΒΙΝΤΕΟ: O εγγονός του Νίκου Αναστασιάδη πνίγεται στην αγκαλιά του Μπαπέ
ΒΙΝΤΕΟ: Τρολάρισμα Πογκμπά σε ʼγγλους με «It's coming home»
Από €400.000 θα πάρουν οι Γάλλοι διεθνείς (τα χαρίζει ο Μπαπέ)