Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Κλείστε και τους άλλους τρεις προβολείς και πάμε σπίτια μας… Καληνύχτα

Πέτρος Πετρή  21/12/2019 19:07
Κλείστε και τους άλλους τρεις προβολείς και πάμε σπίτια μας… Καληνύχτα

Κλείστε και τους άλλους τρεις προβολείς και πάμε σπίτια μας… Καληνύχτα

Πέτρος Πετρή  21/12/2019 19:07

Ντροπή, ντροπή, ντροπή... Ίσως να μην υπάρχει άλλη λέξη που μπορεί να περιγράψει επακριβώς το συναίσθημα που επικρατεί στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Κύπρου τις τελευταίες ώρες, με τα όσα τραγελαφικά έλαβαν χώρα στο Στέλιος Κυριακίδης, με την αναμέτρηση που διακόπηκε μόλις στο 2'(!) ανάμεσα σε Πάφο FC και Απόλλωνα για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA. 

Ο λόγος της διακοπής; Μετά τη σέντρα του αγώνα και αφότου η μπάλα πήγε στη μια γωνία του αγωνιστικού χώρου, τότε ο διαιτητής, Γιώργος Νικολάου, αντίκρισε τον πυλώνα και αντιλήφθηκε ότι δεν άναβαν όλοι οι προβολείς. Αποτέλεσμα αυτού, είχε η ολιγόλεπτη διακοπή μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα, και αφού δεν ήταν εφικτή η επαναφορά του φωτός, τότε επάρθηκε η απόφαση για την οριστική διακοπή της αναμέτρησης. 

Εύλογα ωστόσο και όχι άδικα, ο κάθε υγιής σκεπτόμενος φίλαθλος, διερωτάται για ποιο λόγο οι διαιτητές που ήταν ορισμένοι και στο σύνολο πέντε μάλιστα μαζί με τον παρατηρητή, δεν μπορούσαν να προσέξουν πριν τη σέντρα, ότι ο πυλώνας υπολειτουργούσε και θα υπήρχε πρόβλημα για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. 

Την ίδια ώρα που οι συζητήσεις επί στρογγυλής τραπέζης δίνουν και παίρνουν για την κάρτα φιλάθλου και οι συναντήσεις είναι αλλεπάλληλες για την επίλυση του προβλήματος που ταλανίζει το κυπριακό ποδόσφαιρο, έρχονται οι προβολείς του Στέλιος Κυριακίδης, να ξεγυμνώσουν τη στυγνή πραγματικότητα.

Ακόμη μια ντροπιαστική εικόνα, ξεγυμνώθηκε το απόγευμα στην Πάφο και είναι οφθαλμοφανέστατο ότι το κυπριακό ποδόσφαιρο χρίζει ολικής βελτίωσης. 

Αλλά το θέμα είναι η επόμενη ημέρα... Ιδρώνει τ' αυτί κανενός ή θα ξεχαστεί και αυτό τόσο γρήγορα όπως και τα όσα άλλα άφησαν το δικό τους στίγμα και... μάτωσαν την ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου. 

Και εδώ που τα λέμε... Άντε να πείσεις και αυτόν τον Απολλωνίστα που ταξίδεψε στην Πάφο για να δει λίγο ποδόσφαιρο, να ξαναπάει... 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας