Το δώρο του Αγίου Βασίλη είναι... εδώ

Ο Τζάνο Ανανίτζε δεν είναι μια απλή περίπτωση ποδοσφαιριστή. Το καινούργιο μεταγραφικό απόκτημα της Ανόρθωσης έρχεται για να κοσμήσει τα γήπεδα μας για λίγους μήνες, προσδίδοντας πολύ μεγάλη ισχύ σε μια ήδη… εξαιρετική ομάδα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ζήτησε δώρα από τον Άγιο Βασίλη, μετά από τον νικηφόρο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ προ μερικών εβδομάδων και αυτός του τα… έφερε απλόχερα. Είναι δεδομένο πως ο 27χρονος συμπατριώτης του είναι ένα δώρο, το οποίο δύσκολα το βρίσκεις από κάπου. Ο φαλακρός… δεν είναι κανένας χθεσινός, όμως. Το είχε ξανακάνει, φέρνοντας κοτζάμ Κινκλάτζε, Σάβιο και Βόουτερ, πριν από κάποια χρόνια, ταράζοντας τα… λιμνάζοντα νερά του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Το τι μπορεί να προσφέρει ο πρώην παικταράς της Σπαρτάκ Μόσχας στην Ανόρθωση, δεν είμαστε οι αρμόδιοι για να το κρίνουμε. Από την άλλη, όμως, μέχρι στιγμής είναι ελάχιστες οι φορές που τέτοιας εμβέλειας ποδοσφαιριστές έρχονται στο νησί μας, σε τέτοια παραγωγική ηλικία. Συνήθως αυτοί που έρχονται έχουν σαν στόχο τα τελευταία ένσημα και την… αρπαχτή.

Ο Ανανίτζε, όμως, είναι φιλόδοξος σαν χαρακτήρας και θέλει να πρωταγωνιστήσει και στο κυπριακό πρωτάθλημα. Απέρριψε προτάσεις από Ελλάδα, Ρωσία και Τουρκία, για να παίξει κάτω υπό τις οδηγίες του Τιμούρ. Ουσιαστικά, προτίμησε τα ψίχουλα της Ανόρθωσης, παρά τον πακτωλό χρημάτων που του προσέφεραν πολλές ομάδες.

Η σύνδεση με την γεωργιανή παροικία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» δεν… σπάει εύκολα. Αυτή έπαιξε τον καθοριστικό ρόλο, στο να γίνει ο γεννημένος στο Κολουμπέτι της Γεωργίας, το νεότερο μέλος της. Όλοι αυτοί μαζί με τους υπόλοιπους, θα προσπαθήσουν να φέρουν ξανά την Ανόρθωση στο υψηλότερο σκαλοπάτι του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Από την ερχόμενη Τετάρτη (29/01) ο Γεωργιανός… μαέστρος θα πάρει την μπαγκέτα του, για να αρχίσει τις… παραστάσεις. Αν καταφέρει να δώσει αυτά που ευελπιστούν όλοι στα ενδότερα της ομάδας, τότε δικαιολογημένα θα αυξηθεί ο παροξυσμός, που ήδη υπάρχει.
 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)