Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Μαζί με τον Μαραγκό δάκρυσε και το κυπριακό ποδόσφαιρο

Σίμος Παφίτης  13/05/2016 12:51
Μαζί με τον Μαραγκό δάκρυσε και το κυπριακό ποδόσφαιρο

Μαζί με τον Μαραγκό δάκρυσε και το κυπριακό ποδόσφαιρο

Σίμος Παφίτης  13/05/2016 12:51

Η αναγνώριση των φίλων του ΑΠΟΕΛ στον Χρίστο Μαραγκό αποδεικνύει γιατί μαζί με τον αρχηγό της Ανόρθωσης δάκρυσε και το κυπριακό ποδόσφαιρο

Το standing ovation στο ΓΣΠ από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ στον Χρίστο Μαραγκό την ώρα που πραγματοποιούσε τα δυσκολότερα βήματα της καριέρας του σε αγωνιστικό χώρο, ήταν το φινάλε που άξιζε στον αρχηγό της Ανόρθωσης.

Μπορεί οι οπαδοί της «Κυρίας» να μην ήταν παρών στην τελευταία ποδοσφαιρική παράσταση του Μαραγκού, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει. Το ήθος του δυναμικού μέσου στα 15 χρόνια πλούσιας καριέρας έφτανε για να κερδίσει το ζεστό χειροκρότημα των φίλων του ΑΠΟΕΛ και τη ζεστή αγκαλιά συμπαικτών και αντιπάλων.

Το ποδοσφαιρικό αντίο του Χρίστου Μαραγκού έγινε όπως ακριβώς ήταν η ποδοσφαιρική του καριέρα. Αθόρυβα και έντιμα. Όπου αγωνίστηκε (Απόλλωνα, Ανόρθωση, Άρη Θεσσαλονίκης, ΑΕΚ) έδωσε και την ψυχή του.

Λίγοι ποδοσφαιριστές θα άντεχαν να περάσουν το μαρτύριο δέκα χειρουργικών επεμβάσεων και να συνέχιζαν να φοράνε ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Ο Μαραγκός ευτύχησε να πανηγυρίσει τίτλους, έζησε το έπος της Τραπεζούντας, πήρε πολλά από το ποδόσφαιρο αλλά δικαιούται να νιώθει ότι έδωσε άλλα τόσα.

Η φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη (ανακοίνωσε αργότερα την αποχώρηση του από τον ΑΠΟΕΛ) να αγκαλιάζει τον Μαραγκό την ώρα της αντικατάστασης του είναι η κορυφαία εικόνα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Λίγο πριν βγει για τελευταία φορά από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου ο Μαραγκός επέστρεψε το χειροκρότημα αναγνώρισης και εκτίμησης από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ και δάκρυσε. Μαζί του δακρύζει και το κυπριακό ποδόσφαιρο που χάνει ένα από τα καλύτερα παιδιά του. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας