Μαζί με τον Μαραγκό δάκρυσε και το κυπριακό ποδόσφαιρο

Η αναγνώριση των φίλων του ΑΠΟΕΛ στον Χρίστο Μαραγκό αποδεικνύει γιατί μαζί με τον αρχηγό της Ανόρθωσης δάκρυσε και το κυπριακό ποδόσφαιρο

Το standing ovation στο ΓΣΠ από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ στον Χρίστο Μαραγκό την ώρα που πραγματοποιούσε τα δυσκολότερα βήματα της καριέρας του σε αγωνιστικό χώρο, ήταν το φινάλε που άξιζε στον αρχηγό της Ανόρθωσης.

Μπορεί οι οπαδοί της «Κυρίας» να μην ήταν παρών στην τελευταία ποδοσφαιρική παράσταση του Μαραγκού, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει. Το ήθος του δυναμικού μέσου στα 15 χρόνια πλούσιας καριέρας έφτανε για να κερδίσει το ζεστό χειροκρότημα των φίλων του ΑΠΟΕΛ και τη ζεστή αγκαλιά συμπαικτών και αντιπάλων.

Το ποδοσφαιρικό αντίο του Χρίστου Μαραγκού έγινε όπως ακριβώς ήταν η ποδοσφαιρική του καριέρα. Αθόρυβα και έντιμα. Όπου αγωνίστηκε (Απόλλωνα, Ανόρθωση, Άρη Θεσσαλονίκης, ΑΕΚ) έδωσε και την ψυχή του.

Λίγοι ποδοσφαιριστές θα άντεχαν να περάσουν το μαρτύριο δέκα χειρουργικών επεμβάσεων και να συνέχιζαν να φοράνε ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Ο Μαραγκός ευτύχησε να πανηγυρίσει τίτλους, έζησε το έπος της Τραπεζούντας, πήρε πολλά από το ποδόσφαιρο αλλά δικαιούται να νιώθει ότι έδωσε άλλα τόσα.

Η φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη (ανακοίνωσε αργότερα την αποχώρηση του από τον ΑΠΟΕΛ) να αγκαλιάζει τον Μαραγκό την ώρα της αντικατάστασης του είναι η κορυφαία εικόνα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Λίγο πριν βγει για τελευταία φορά από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου ο Μαραγκός επέστρεψε το χειροκρότημα αναγνώρισης και εκτίμησης από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ και δάκρυσε. Μαζί του δακρύζει και το κυπριακό ποδόσφαιρο που χάνει ένα από τα καλύτερα παιδιά του. 

Δειτε Επισης

Εκνευρισμένη με τα ΜΜΕ η Ρούλα Πισπιρίγκου-Θιγμένη για το ζήτημα της πατρότητας των παιδιών
Έκρηξη θυμού και απειλών από Τατάρ για τον επικείμενο εξοπλισμό της Ε.Φ
Έφυγε η Ζατόπκοβα, το πρότυπο των Ολυμπιονικών
Ο Κορντέιρο όταν μιλούσε δεν ...σκεπτόταν και είδε την πόρτα της εξόδου
Η λύση είναι μάλλον μία: Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων
Η UEFA καλεί τις Κυβερνήσεις να προχωρήσουν κανονικά για το Euro 2020
Ο κορωνοιός προβληματίζει έντονα την UEFA , λύσεις όμως….
Η Ομόνοια που... δεν έχει βάθος, έχει τσαμπουκά και πάθος
Αταλάντα: Η «σταχτοπούτα» του Τσάμπιονς Λιγκ, που ανάβει φωτιές παντού!!!
Αχ βρε Τραΐκοβιτς, μέχρι και μάντρες πήδηξες για πάρτι τους. Τραγέλαφοι...