ΑΠΟΕΛ: Μη αποδεκτός ο σκοταδισμός

Εν έτει 2016, ο σκοταδισμός και η εσωστρέφεια δεν έχουν θέση σε ομάδες επιπέδου Champions League. Και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η απαγόρευση μετάδοσης ενός φιλικού αγώνα, ειδικά όταν απέναντι είναι μια άλλη ομάδα, ίδιου επιπέδου.
 
Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο η ομάδα είναι brand που συντηρείται από τους φιλάθλους, πουλώντας τους περιεχόμενο. Τα φιλικά προετοιμασίας αντιμετωπίζονται ως προνομιακό περιεχόμενο, όχι μόνο από τους πιο μεγάλους συλλόγους του κόσμου, αλλά και από μικρότερους. Ο σύλλογος, το brand και θέματα που άπτονται αυτού, είναι πάνω από προπονητές, διευθυντές, συμβούλους, προέδρους και τις κατά καιρούς επιθυμίες τους.
 
Το λιγότερο για ένα μεγάλο, διεθνές φιλικό παιχνίδι θα ήταν να μεταδοθεί διαδικτυακά - ειδικά από μια ομάδα που επενδύει τα μέγιστα στις διαδικτυακές παροχές προς τους φιλάθλους. Θα μπορούσε, επίσης, να είχε αξιοποιηθεί εμπορικά με τις διαγωνιζόμενες ομάδες να πουλούν τηλεοπτικά δικαιώματα και διαφημίσεις.
 
Δεν είναι ανάγκη να πάμε πολύ μακριά για να βρούμε παραδείγματα. Στην Ελλάδα η Nova θα μεταδώσει ΟΛΑ τα φιλικά προετοιμασίας Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού
 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)