Ο ΑΠΟΕΛ θέλει απόψε να ξαναζεστάνει τον κόσμο

Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και  της TNS, η οποία σε συνδυασμό με την έδρα, καθιστά απίθανο το ενδεχόμενο να στραβώσει κάτι στο ΓΣΠ – εάν οι πρωταθλητές έψαχναν νίκες εκτός έδρας απέναντι σε αυτό τον αντίπαλο, οι πιθανότητες θα ήταν διαφορετικές.


Το ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ δεν είναι η πρόκριση. Όσο υπεροπτικό και αν ακούγεται, απέναντι σε ένα σύνολο δυναμικότητας μεσαίας ομάδας της β’ κατηγορίας της Κύπρου, η πρόκριση πρέπει να θεωρείται δεδομένη.


Το βράδυ της Τρίτης (19/7 – 20:00) ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κερδίσει ξανά τον κόσμο του. Να τον ζεστάνει, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Μια εύκολη νίκη με αρκετά γκολ, μαζί με 2-3 5λεπτα καλής μπάλας –υπεραρκετά για την εποχή- και κυρίως ορεξάτοι, μαχητές ποδοσφαιριστές είναι ό,τι ζητάει σήμερα ο κόσμος, για να γυρίσει στο γήπεδο, να ανεβάσει στροφές,  να στηρίξει την ομάδα.


Ιδιαίτερα μετά την κλήρωση με την ιστορική και πολύπειρη Ρόζενμποργκ για τον γ’ προκριματικό, στον ΑΠΟΕΛ είναι συγκρατημένοι, με τον Πρόδρομο Πετρίδη να δηλώνει –στο  δείπνο της νεοεκλεγείσας διοίκησης του Σωματείου- πως «μακάρι να καταφέρουμε να παίξουμε σε έναν ευρωπαϊκό Όμιλο», δείχνοντας πως και το Europa League δεν τους πέφτει λίγο. Ειδικά εάν προκύψει μέσω των play off του Champions League, μάλλον… πολύ είναι.

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)