Επιστρέφει ο Τραΐκοβιτς. Ε και

Ξημερώματα Τετάρτης (17/8) ο Μίλαν Τραΐκοβιτς πέτυχε έναν πραγματικό άθλο καταλαμβάνοντας την 7η θέση στον κόσμο στα 110μ. με εμπόδια.

Στην κούρσα των ημιτελικών με επίδοση 13.31 έκανε νέο παγκύπριο ρεκόρ και έγινε ο πρώτος αθλητής που εκπροσωπώντας την Κύπρο προκρίθηκε σε Ολυμπιακό τελικό σε αγώνισμα δρόμου.

Γράψαμε μερικά τιμητικά σχόλια και ρεπορτάζ (λυπούμαι που το λέω περισσότερο στο βωμό των κλικ), αναρτήσαμε μερικά κολακευτικά μηνύματα στα social media - τρομάρα μας- και από την επόμενη, κιόλας, μέρα τον ξεχάσαμε.

Το να βλέπεις έναν αθλητή από την μικρή Κύπρο να λαμβάνει μέρος σε Ολυμπιακό τελικό δρόμου είναι πρωτόγνωρο και αποτελεί ύψιστη τιμή για τον κυπριακό αθλητισμό.

Η 7η θέση που κατέλαβε ο Μίλαν Τραΐκοβιτς αποτελεί το κορυφαίο πλασάρισμα από αθλητή της Κύπρου στο στίβο των Ολυμπιακών. Οι μέρες πέρασαν, το επίτευγμα ξεχάστηκε και αφού ο Μίλαν δεν κρέμασε κάποιο μετάλλιο στο στήθος για να μας αναγκάσει να τρέξουμε στο αεροδρόμιο να τον υποδεχθούμε, η άφιξη του έγινε στην παρουσία συγγενών και φίλων!

Ούτε κρατικοί φορείς, ούτε πολιτικοί οι οποίοι θα έτρεχαν να επικροτήσουν οποιοδήποτε αθλητή ανέβαινε στο βάθρο, ούτε κόσμος ούτε καν δημοσιογράφοι (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) πήγαν στην υποδοχή του Τραΐκοβιτς. Επαναλαμβάνω, του 7ου Ολυμπιονίκη!

Επιστροφή, λοιπόν, στον μικρόκοσμό μας. Είναι Σάββατο, πάμε παραλία και από σήμερα η προσοχή στο Ζακάκι, την Καρμιώτισσα και τη Δερύνεια για την έναρξη του συναρπαστικού πρωταθλήματος…

Η άφιξη του Μίλαν Τραΐκοβιτς

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)