«Run the park» από το σωματείο Δρό.Με.Α. Racing

Μια μοναδική ευκαιρία να τρέξουμε στη φύση μάς δίνει το σωματείο δρομέων «Δρό.Με.Α. Racing», το οποίο σε συνεργασία με το Δήμο Αγλαντζιάς και τον ΠΑΣΥΚΑΦ διοργανώνουν τον 7ο ετήσιο αγώνα δρόμου μήκους 5χλμ «Run the Park», που θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Αθαλάσσας, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στις 8:30π.μ. Σημείο εκκίνησης του αγώνα είναι 200μ. από την είσοδο του πάρκου, πλησίον του κυκλικού κόμβου του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν άτομα 16 ετών και άνω, ενώ οι εγγραφές μπορούν να γίνουν διαδικτυακά στο www.dromearacing.com, αλλά και επί τόπου, την ημέρα του αγώνα (7:00– 8:00π.μ.). Για άτομα κάτω των 18 ετών απαιτείται συναίνεση γονέα ή κηδεμόνα. Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 10 ευρώ. Με την εγγραφή τους, οι συμμετέχοντες στον αγώνα των 5χλμ θα πάρουν δώρο αθλητικό παγουράκι, ενώ όσοι τερματίσουν θα λάβουν μετάλλιο. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί προς υποστήριξη του έργου του ΠΑΣΥΚΑΦ για ενίσχυση των υπηρεσιών που παρέχει στους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας.

Η διοργάνωση «Run the Park» περιλαμβάνει και αγώνα 800μ. για παιδιά μέχρι 15 ετών, όπου η συμμετοχή είναι δωρεάν. Εγγραφές θα γίνονται την ημέρα του αγώνα (7:00–8:00π.μ.), ενώ η συμμετοχή είναι δυνατή μόνο με γραπτή συγκατάθεση γονέα/ κηδεμόνα. Η εκκίνηση του δρόμου 800μ. θα δοθεί στις 9:20π.μ.

Πέρα από την παρακίνηση της κοινωνίας προς τον μαζικό αθλητισμό, στόχος του «Run the Park» από το σωματείο «Δρό.Με.Α. Racing» είναι να στείλει και ένα ηχηρό μήνυμα προστασίας των πάρκων της Κύπρου, που αποτελούν πνεύμονες οξυγόνου και ιδανικούς χώρους άθλησης εντός πόλης. Παράλληλα, η ομάδα πεζοπόρων «ΚΑΣΤΟΡΕΣ» θα περπατήσει εθελοντικά, στηρίζοντας τον ΠΑΣΥΚΑΦ στον αγώνα για ζωή.

O αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της ΚΟΕΑΣ ενώ τον στηρίζει ο ΚΟΑ και η WebArts.

Φωτογραφίες: Celine Moniot

Για περισσότερες πληροφορίες: www.dromearacing.com

Δειτε Επισης

Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ
Koντίδης: Στόχος να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Απίθανη ανατροπή από το -30 οι Χοκς και τέλος το σερί των Σέλτικς
Έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ πόντων σε μία σεζόν ο Γιάννης
Στο ανώτατο επίπεδο συναγερμού η Γαλλία πριν τους Ολυμπιακούς-Συνάντηση των μυστικών υπηρεσιών