Τρισόκκας στο ΡΕΠΟΡΤΕΡ: «Παιχνίδι ζωής και θανάτου» (vid)

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online, ο αρχηγός της Εθνικής ανδρών καλαθόσφαιρας, Παναγιώτης Τρισόκκας, αναφέρεται στο παιχνίδι κόντρα στην Ισλανδία αλλά και στον κόσμο που χρειάζονται δίπλα τους οι διεθνείς για ένα θετικό αποτέλεσμα.
 
 
Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας της Εθνικής ανδρών με την Ισλανδία θα πραγματοποιηθεί σήμερα (3/9) στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» στην Λευκωσία στις 17:00 με την είσοδο να είναι ελεύθερη για το φίλαθλο κοινό που επιθυμεί να βρεθεί στο στάδιο της πρωτεύουσας και να στηρίξει την προσπάθεια των διεθνών καλαθοσφαιριστών μας.
 
Aναλυτικά οι δηλώσεις του καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Τρισόκκα:
 
Για το παιχνίδι της Εθνικής στο Βέλγιο, ο καλαθοσφαιριστής αναφέρει:
 
«Το Βέλγιο ήταν καλύτερο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και κέρδισε δίκαια. Εμείς ξεκινήσαμε όχι τόσο καλά όσο θέλαμε, μετά ισοζυγήσαμε το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά νομίζω το δεύτερο δεκάλεπτο το Βέλγιο μας ξέφυγε και το παιχνίδι δεν γύρισε ποτέ πίσω. Ήταν μία κακή παρένθεση για εμάς, ήμασταν πολύ άστοχοι επιθετικά, αν και η άμυνα μας κράτησε στους 65 πόντους. Δίκαια κέρδισε όμως το Βέλγιο και συγχαρητήρια για τη νίκη του».
 
Όσο αφορά το παιχνίδι με την Ισλανδία:
 
«Το παιχνίδι είναι ζωής και θανάτου. Είναι πολύ σημαντικό για την μετέπειτα πορεία μας, χρειάζεται να μπούμε από την αρχή πάρα πολύ δυνατά. Με την βοήθεια του κόσμου που νομίζω θα έχουμε και την συμπαράσταση του, να κερδίσουμε το παιχνίδι και να δούμε τη συνέχεια».
 
Αυτό που θα βοηθήσει την ομάδα για μία καλή θέση στον όμιλο:
 
«Είναι πολύ σημαντικός ο παράγοντας έδρας, ο κόσμος μπορεί να βοηθήσει και στα τρία εντός έδρας παιχνίδια και βλέπουμε ανάλογα. Με τα παιχνίδια προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και εμείς ανάλογα με τις συνθήκες του παιχνιδιού. Το κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Έχουμε τους παίχτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και νομίζω είμαστε έτοιμοι για αύριο. Θα είναι ένας πολύ μεγάλος αγώνας για την πατρίδα μας».
 
Για τον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα στο Βέλγιο:
 
«Κατ’ αρχή θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 30 – 40 Κύπριους φιλάθλους που ήταν στο Βέλγιο. Μας συμπαραστάθηκαν και με τις φωνές τους, ήρθαν κοντά στους διεθνείς. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να τους προσφέρουμε την χαρά που ήθελαν. Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με την καλύτερη ομάδα του ομίλου. Παρατήρησα, ότι δεν έχει αναφερθεί και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω και εκ μέρους των παιδιών για την συμπαράσταση τους. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς, να πηγαίνεις σε μία ξένη χώρα και να βλέπεις δικούς σου ανθρώπους να φωνάζουν για την πατρίδα σου».
 

 

Δειτε Επισης

Στο Ζάγκρεμπ η κυπριακή αποστολή για το το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Λυγγερίδη-Από ποιον δόθηκε η εντολή
Κορυφαίος στα βραβεία Laureus ο Τζόκοβιτς
Στην 20η θέση ο Παύλος Κοντίδης μετά την 3η κούρσα στο Κύπελλο Hyeres
ΒΙΝΤΕΟ: Αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και μετά τον... λίντσαραν οι θεατές
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Οι πέντε ηθικοί αυτουργοί
Η πρώτη αντίδραση Πελενδρίτου μετά το χρυσό στη Μαδέιρα-«Πολύ σημαντικό»
Για εγκληματική οργάνωση κατηγορούνται οι συλληφθέντες-Πάνω από 150 στη δικογραφία
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Καρολίνα Πελενδρίτου