Yποδέχεται το Βέλγιο η Εθνική Κύπρου (vid)

Κόντρα στο Βέλγιο θα τεθεί αντιμέτωπη η Εθνική Ανδρών της Κύπρου το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, στον τέταρτο αγώνα για την προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2017, φιλοδοξώντας την δεύτερη της διαδοχική νίκη, μετά την εκτός έδρας επιτυχία κόντρα στην Ελβετία. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό που επιθυμεί να μεταβεί στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» στη Λευκωσία και να στηρίξει από κοντά την μεγάλη προσπάθεια των κύπριων διεθνών.
 
To Βέλγιο είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στον όμιλο της Κύπρου. Στην 1η αγωνιστική επικράτησε της χώρας μας με 65-46, την 2η αγωνιστική ταξίδεψε στην Ελβετία και νίκησε με 87-72, ενώ την προηγούμενη Τετάρτη (7/9) επικράτησε στην έδρα του της Ισλανδίας με 80-65. Οι Βέλγοι έχουν στην διάθεση τους καλαθοσφαιριστές υψηλού επιπέδου, και μετράνε παρουσία στα τρία τελευταία Ευρωμπάσκετ. Με την δυναμική που έχει αποκτήσει από τα πρώτα τρία παιχνίδια, το Βέλγιο θεωρείται το φαβορί για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον όμιλο.
 
Από την άλλη η Κύπρος ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους βέλγους με την ψυχολογία στο στρατόπεδο της ομάδας μας να είναι σε υψηλά επίπεδα, μετά την νίκη με ανατροπή την προηγούμενη Τετάρτη μέσα στην Ελβετία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ψάξει την πρώτη του εντός έδρας νίκη, για να παραμείνει ζωντανό στο κυνήγι της 2ης θέσης στον όμιλο.
 
Η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο αναμένεται να παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης κόντρα στο Βέλγιο, βοηθώντας τους διεθνείς καλαθοσφαιριστές μας στην μεγάλη προσπάθεια που θα κάνουν. Όσοι δεν μπορέσουν να βρεθούν στο κλειστό στάδιο της πρωτεύουσας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ζωντανά από το Cytavision Sports 7.
 

Δειτε Επισης

Οδοστρωτήρας αλλά μόνος ο Αντετοκούνμπο, ηττήθηκε στην Νέα Ορλεάνη
Κι όταν όλοι είπαν έχασε ο Ολυμπιακός, ο Γουίλιαμς-Γκος έκλεισε το μάτι στον Μπαρτζώκα...
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ευρωπαϊκές χώρες θα στείλουν στρατό στη Γαλλία για έξτρα μέτρα ασφαλείας
Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ
Koντίδης: Στόχος να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες