Επέστρεψαν στη Βηρυτό οι προπονητές της Arsenal Κύπρου

Την καθιερωμένη -πλέον- ετήσια τους επίσκεψη στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, τη Βηρυτό, με τη συμμετοχή τους σε προπονητικό καμπ, πραγματοποίησαν το τριήμερο 16-18 Σεπτεμβρίου οι προπονητές της Arsenal Soccer School Cyprus.
 
Ο τεχνικός διευθυντής της επίσημης ακαδημίας των «κανονιέρηδων» στην Κύπρο, Άρα Πετροσιάν, μαζί με τους προπονητές Νίκολα Κόστα και Κρις Παπαδόπουλο και με τη συνοδεία του υπεύθυνου της ακαδημίας, Χαράλαμπο Σπύρου, επισκέφτηκαν τη γειτονική χώρα και ανέλαβαν το κοουτσάρισμα στο καμπ που διοργάνωσε η Elite Academy Beirut, με την οποία η Arsenal Κύπρου διατηρεί πολυεπίπεδη συνεργασία.

Ο τεχνικός διευθυντής της Arsenal Κύπρου, Άρα Πετροσιάν, μίλησε για την επίσκεψη: «Στη Βηρυτό είχαμε την ευκαιρία να προπονήσουμε περίπου εκατό παιδιά, δίνοντας έμφαση στα βασικά του παιχνιδιού της Arsenal, που είναι η μπάλα κάτω, με πολύ τρέξιμο, παιχνίδι και με τα δύο πόδια και πολλές πάσες. Από την πλευρά μας, ήταν πολύ εκπαιδευτικό για τους προπονητές μας να λαμβάνουν επιπλέον εμπειρίες στο κοουτσάρισμα παιδιών από άλλες ποδοσφαιρικές κουλτούρες».

Η συνεργασία της Arsenal Soccer School Cyprus με την Elite Academy Beirut θα συνεχιστεί με επικείμενη επίσκεψη κλιμακίου της λιβανέζικης ομάδας στη Λευκωσία, για προπονήσεις και φιλικά με τα παιδιά της κυπριακής ακαδημίας. «Η συνεργασία που έχουμε αναπτύξει με την Elite Academy Beirut αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας μας να συνδεθούμε με ακαδημίες άλλων χωρών και να διευρύνουμε έτσι τους ορίζοντες μας. Πρόσφατα φιλοξενήσαμε στην Κύπρο ομάδες της ισχυρής ακαδημίας Aspire του Κατάρ, ενώ στενές είναι οι σχέσεις μας με ακαδημίες και στην Ελλάδα», τονίζει ο Χαράλαμπος Σπύρου, σχετικά με την… εξωτερική πολιτική της Arsenal Κύπρου.
 
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τι έβαλε! Το ασύλληπτο εκτός ισορροπίας τρίποντο και φάουλ του Ντε Κολό πίσω από κέντρο
Οδοστρωτήρας αλλά μόνος ο Αντετοκούνμπο, ηττήθηκε στην Νέα Ορλεάνη
Κι όταν όλοι είπαν έχασε ο Ολυμπιακός, ο Γουίλιαμς-Γκος έκλεισε το μάτι στον Μπαρτζώκα...
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ευρωπαϊκές χώρες θα στείλουν στρατό στη Γαλλία για έξτρα μέτρα ασφαλείας
Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ