Δεύτερη ήττα και αποκλεισμός για την Ανόρθωση

Παρά την προσπάθειά της η Ανόρθωσις δεν τα κατάφερε στο Ισραήλ χάνοντας και τον δεύτερο αγώνα που έδωσε απέναντι στη Χάποελ Κφαρ Σαβά με 3-0 και αποκλείστηκε από το CEV Τσάλεντζ Καπ. Με στόχο να παλέψει και να ανατρέψει τα δεδομένα μπήκε η Ανόρθωσις στον αγώνα του Green Hall Kfar Sava.. Οι Βαρωσιώτες στα αρχικά στάδια κόντραραν στα ίσα τη Χάποελ Κφαρ Σαβά και στο πρώτο τεχνικό ταιμ – άουτ η ομάδα μας έχανε με 8 -7. Το πρώτο σετ συνεχίστηκε με εναλλασσόμενη την υπεροχή με συνέπεια οι δυο ομάδες να συμβαδίζουν 10 – 10. Εκμεταλλευόμενη δυο λάθη της Ανόρθωσις οι Ισραηλινοί πέρασαν μπροστά με 13 -11 και αργότερα με 16 -13 και 17 -14. Η ομάδα του Μάριου Κοντού αντέδρασε και έδειξε αποφασισμένη να πουλήσει ακριβά το τομάρι της μειώνοντας σε 19 -18.
 
Οι Ισραηλινοί ακολούθως επέβαλαν τον ρυθμό τους και κάνοντας σερί 6 -0 κέρδισαν το αποφασιστικό πρώτο σετ με 25 -18 σε 26 λεπτά. Στο δεύτερο σετ οι Ισραηλινοί πατούσαν καλύτερα στα αρχικά στάδια και προηγήθηκαν με 4 -2 και 6 -3 έχοντας και το ψυχολογικό αβαντάζ της κατάκτησης του πρώτου σετ. Στο τεχνικό τάιμ - άουτ οι «πράσινοι» της Κφαρ Σαβά προηγήθηκαν με 8 -3. Η Ανόρθωσις αντιμετώπισε και στο δεύτερο κομμάτι του δεύτερου σετ προβλήματα δίνοντας την ευκαιρία στους Ισραηλινούς να προηγηθούν με 16 -10. Η ομάδα μας προ του φάσματος να βρεθεί πίσω στο σκορ με 2 -0 προσπάθησε να ανασυνταχθεί μειώνοντας σε 19 -16., ενώ παίζοντας εξαιρετικά κάτω από πίεση μείωσε σε 22 -21.
 
Τελικά, η ομάδα μας υπέκυψε στις τελευταίες φάσεις χάνοντας 25 -23 σε 18 λεπτά μένοντας πίσω στο σκορ με 2-0 και χάνοντας στην ουσία την πρόκριση. Στο τρίτο σετ η Ανόρθωσις δεν είχε τίποτα να χάσει και παίζοντας χωρίς άγχος βρισκόταν κοντά στο σκορ στα αρχικά στάδια. Στη συνέχεια όμως οι Ισραηλινοί όμως έδειχναν πιο οργανωμένοι με ορθότερες επιλογές και προηγήθηκαν με 21 -10.καθαρίζοντας στην ουσία το σετ, κερδίζοντας σε 21 λεπτά 25 -13 κερδίζοντας με 3-0 αναγκάζοντας την Ανόρθωσις σε δεύτερη ήττα και αποκλεισμό. Τα σετ: 25 -18, 25 -23,25 -13 
 
Χάποελ Κφαρ Σαβά: Μπεν Γκαλ, Μπούλκιν, Μοσκοθέρα, Ποβλόβ,Ντεβάς, Μπαρ (Σιρόνι)
Ανόρθωσις: Νέτσερ Γκουέλε, Τσρνέτσκι, Μιχαίλοβιτς, Δημητρίου, Κοντός, Χρυσοστόμου, Πλατρίτης (λίμπερο), (Στουγκάρεβιτς)

Δειτε Επισης

Στην 20η θέση ο Παύλος Κοντίδης μετά την 3η κούρσα στο Κύπελλο Hyeres
ΒΙΝΤΕΟ: Αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και μετά τον... λίντσαραν οι θεατές
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Οι πέντε ηθικοί αυτουργοί
Η πρώτη αντίδραση Πελενδρίτου μετά το χρυσό στη Μαδέιρα-«Πολύ σημαντικό»
Για εγκληματική οργάνωση κατηγορούνται οι συλληφθέντες-Πάνω από 150 στη δικογραφία
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Καρολίνα Πελενδρίτου
Φανταστικός Τσιτσιπάς, απέκλεισε με ανατροπή τον Λάγιοβιτς και παίζει για τον τίτλο στην Βαρκελώνη
Καταγγελία σε βάρος Αμερικανού μπασκετμπολίστα στην Ελλάδα για ενδοοικογενειακή βία
Ακυρώθηκε ο Κινέζος που άφησαν οι Αφρικανοί να κερδίσει στον ημιμαραθώνιο του Πεκίνου