«Η όποια ταλαιπωρία του κοινού, αντιπαραβάλλεται από τα τεράστια οφέλη»

Ακολουθεί ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής του CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ράλι Κύπρος σχετικά με τη δυσφορία που υπήρξε από διερχομένους πολίτες κατά την πραγματοποίηση της αναγνωριστικής/δοκιμαστικής διαδρομής.
 
Η ανακοίνωση:
«Με αφορμή τη δυσφορία που προκάλεσε σε αριθμό διερχομένων από τους κεντρικούς δρόμους της Λευκωσίας η χθεσινή αναγνωριστική/δοκιμαστική διαδρομή από τους διαγωνιζομένους στο CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ράλι Κύπρος 2016, ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου εκφράζει τις ειλικρινείς απολογίες και τη συμπάθειά του.
 
Θέλει όμως να τονίσει ότι σε επανειλημμένες συσκέψεις με την αστυνομία, εκπονήθηκε, ο, υπό τις περιστάσεις, πλέον αποτελεσματικός σχεδιασμός, για την κατά το δυνατόν μικρότερη ταλαιπωρία του κοινού. Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός στάληκε τόσο στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όσο και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για την έγκαιρη και πληρέστερη ενημέρωση του κοινού.
 
Σημειώνεται ότι η πολεοδομική δομή της πόλης και η έλλειψη περιφερειακού δρόμου που αποσυμφορεί την τροχαία κίνηση σε παρόμοιες περιπτώσεις, δεν είναι υποβοηθητικές για παρόμοιες εκδηλώσεις μαζικής προσέλκυσης κοινού.
 
Σημειώνεται επίσης ότι η όποια ταλαιπωρία του κοινού θα πρέπει να αντιπαραβάλλεται με τα τεράστια οφέλη που προκύπτουν για τη Λευκωσία και την Κύπρο γενικότερα από τη διοργάνωση ενός τέτοιου αγώνα. Τον αγώνα καλύπτουν διεθνή Μέσα τεράστιας εμβέλειας, με αποτέλεσμα να τον παρακολουθούν πέραν των 18 εκατομμυρίων τηλεθεατών ανά τον  κόσμο. Επιπρόσθετα ο αγώνας συντελεί στην εισροή συναλλάγματος ύψους πέραν των δέκα εκατομμυρίων ευρώ όπως και πολλών άλλων πλεονεκτημάτων για το νησί.
 
Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής του CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ράλι Κύπρος».

Δειτε Επισης

O Γκαρίν απέκλεισε τον Ζβέρεφ στο Μόναχο
Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League