Πάμε Football Village!

Ένα μήνα πριν τη σέντρα στο 1ο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου Nicosia International Youth Football Cup, η μπάλα στήνεται στο... City Plaza! Στην καρδιά της Λευκωσίας και σε ένα εμπορικό κέντρο που σημάδεψε την ιστορία της πρωτεύουσας τις προηγούμενες δεκαετίες -και ειδικά τις μέρες των Χριστουγέννων- θα στηθεί, από τις 28 Νοεμβρίου 2015 μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2016, το Football Village! Σε μια πόλη που ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο, για περίπου ενάμισι μήνα ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να ζήσει το δημοφιλέστερο άθλημα του πλανήτη από πολλές σκοπιές. Πρόκειται για κάτι εντελώς καινούργιο και πρωτοποριακό για τη χώρα μας. Όπως η ονομασία του παραπέμπει, το Football Village είναι ένας χώρος όπου μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να περάσουν ευχάριστα και διασκεδαστικά τον χρόνο τους, με μοναδικές και αποκλειστικά ποδοσφαιρικές εμπειρίες.   
 
Το Football Village, όπως και το Nicosia International Youth Football Cup (27-31 Δεκεμβρίου 2015) διοργανώνεται από την Ακαδημία Ευθυμιάδη, σε συνεργασία με την εταιρεία SPCN Consultics LTD και την Sports Revolution. Η προθέρμανση για το τουρνουά ακαδημιών θα γίνει στο Football Village, που, όπως προαναφέραμε, απευθύνεται τόσο στον οικογενειάρχη με τα παιδιά του όσο και σε κάθε άλλο άνθρωπο που θέλει να περάσει ευχάριστα την ώρα του παίζοντας, βλέποντας και μαθαίνοντας ποδόσφαιρο ή δοκιμάζοντας τις ικανότητές, τις γνώσεις και τις αντοχές του γύρω από το ποδόσφαιρο! Με λίγα λόγια, αν σας αρέσει το ποδόσφαιρο, διεθνώς football ή και soccer, το Football Village είναι ο χώρος που θα επισκεφθείτε, μόνοι ή με την οικογένειά σας, για να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία.
 
Παιχνίδια για όλους
Οι διοργανωτές του Football Village προσκαλούν όλο τον κόσμο στο City Plaza. Η δική μας ομάδα έχει φροντίσει να ετοιμάσει ένα πλήρες πρόγραμμα, συνδυασμένο με το πνεύμα των Χριστουγέννων και με την σκέψη πως πάντα οι πρωταγωνιστές εκείνων των ημερών είναι τα παιδιά. Τα παιχνίδια απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια (5 ετών και άνω) και θα υπάρχουν πολλά δώρα και εκπλήξεις για όλους. Όσο τα παιδιά θα διασκεδάζουν, οι γονείς θα μπορούν κι αυτοί να περνούν ευχάριστα τον χρόνο τους, βλέποντας ιστορικούς αγώνες από οθόνες, δοκιμάζοντας τις ικανότητές τους σε παιχνίδια για τους μεγαλύτερους ή απλά χαλαρώνοντας σε ειδικά σχεδιασμένο χώρο με φαγητά και ποτά.
 
Το Football Village (28/11/2015-06/01/2016) θα είναι ανοιχτό καθημερινά, Δευτέρα μέχρι Παρασκευή (15:00-23:00) και τα Σαββατοκύριακα από νωρίς το πρωί (09:00πμ) μέχρι αργά το βράδυ (11:00μμ). Αναφέρουμε ενδεικτικά ορισμένα από τα παιχνίδια με τα οποία ο κόσμος θα μπορεί να διασκεδάσει: Playstation, Xbox (FIFA, Pro Evolution), ποδοσφαιράκι, ανθρώπινο ποδοσφαιράκι, passing game, ποδόσφαιρο μπιλιάρδο, ποδόσφαιρο γκολφ και άλλα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα τρέχουν διάφοροι διαγωνισμοί και οι νικητές θα κερδίζουν όμορφα δώρα. Τα εγκαίνια του Football Village θα γίνουν το Σάββατο 28 Νοεμβρίου και ώρα 4:00μ.μ.
 
Και... Μίτσελ Σαλγκάδο!
Σημειώνεται πως σε καθορισμένες ημέρες (κυρίως Σαββατοκύριακα) θα δίνουν το παρών τους ποδοσφαιριστές των κορυφαίων ομάδων της Κύπρου, για να φωτογραφηθούν με τον κόσμο, να μοιράσουν αυτόγραφα και να προσφέρουν χαρά και δώρα στα παιδιά. Ακόμα, στη διάρκεια του Nicosia International Youth Football Cup θα βρεθεί στο Football Village ο Σον Γκαρνιέ, ο παγκοσμίου φήμης freestyle ποδοσφαιριστής! Τα κόλπα του με την μπάλα κάνουν τον Γάλλο να μοιάζει περισσότερο με χορευτή παρά με παίκτη! Μαζί του η 16χρονη Λίσα Ζιμζίμ, για να αποδείξει πως τα ίδια «μαγικά» μπορούν να κάνουν και οι γυναίκες! Βέβαια, την παράσταση αναμένεται να κλέψει ένας Μαδριλένος! Ο θρύλος Μίτσελ Σαλγκάδο, πρώην πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ Μαδρίτης, φέρνει στην Κύπρο την δική του ακαδημία για να αγωνιστεί και δεν μπορούσε και αυτός να μην δώσει το παρών του στο Football Village, σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί σε κατοπινό στάδιο.
 
Χορηγοί, υποστηρικτές
Χορηγοί του Football Village είναι οι εταιρείες Ζορπάς, Επίπεδο και Bionic. Η πρωτοποριακή αυτή ιδέα έγινε κατορθωτή χάρη στην υποστήριξη του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, του Δήμου Λευκωσίας και της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ακαδημιών Ποδοσφαίρου. Χορηγός επικοινωνίας η Cyta, μεταξύ άλλων και με ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη της τελικής φάσης του Nicosia International Youth Football Cup.
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τι έβαλε! Το ασύλληπτο εκτός ισορροπίας τρίποντο και φάουλ του Ντε Κολό πίσω από κέντρο
Οδοστρωτήρας αλλά μόνος ο Αντετοκούνμπο, ηττήθηκε στην Νέα Ορλεάνη
Κι όταν όλοι είπαν έχασε ο Ολυμπιακός, ο Γουίλιαμς-Γκος έκλεισε το μάτι στον Μπαρτζώκα...
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ευρωπαϊκές χώρες θα στείλουν στρατό στη Γαλλία για έξτρα μέτρα ασφαλείας
Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ