Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Ο μεγαλύτερος κίνδυνος η λαθροθηρία» (pics +vids)

  08/10/2016 11:39
«Ο μεγαλύτερος κίνδυνος η λαθροθηρία» (pics +vids)
Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online ήταν παρών στα εγκαίνια της Παγκύπριας Έκθεσης Όπλων και σας παρουσιάζει πλούσιο φωτορεπορτάζ και αποκλειστικές δηλώσεις από τον πρόεδρο του συνδέσμου οπλοπωλών Κύπρου, κ. Άγγελο Πιτσιλλίδη

«Ο μεγαλύτερος κίνδυνος η λαθροθηρία» (pics +vids)

  08/10/2016 11:39

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκαν τα εγκαίνια της Παγκύπριας Έκθεσης Όπλων Σκοποβολής και Κυνηγιού στο Συνεδριακό Κέντρο. Οι λάτρεις του σπορ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πληθώρα ειδών όπλων για σκοποβολή και κυνήγι. Περισσότεροι από πενήντα εκθέτες συμμετέχουν στην Έκθεση που πραγματοποιείται το τριήμερο 7,8 και 9 Οκτωβρίου. Την Έκθεση διοργανώνουν ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Οπλοπωλών με την συνδρομή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κυνηγίου και Άγριας Ζωής.
 
Παράλληλα, το κοινό έχει την ευκαιρία να απολαύσει μοναδικά εκθέματα, όπως τα κυνηγετικά όπλα του πρίγκιπα Αυγούστου της Γερμανίας, το όπλο του παππού του νυν βασιλιά της Ισπανίας, το όπλο του τελευταίου βασιλιά της Ισπανίας Εμανουήλ και άλλα όπλα βασιλικών οίκων που έχουν κατασκευαστεί μέχρι και πριν τέσσερεις αιώνες. Η φετινή έκθεση, περιλαμβάνει την πρώτη συμμετοχή του Συνδέσμου Συλλεκτών Παλαιών και Σπάνιων Όπλων δίνοντας μια διαφορετική διάσταση στην Έκθεση.
 
Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online ήταν παρών στα εγκαίνια της Παγκύπριας Έκθεσης Όπλων και σας παρουσιάζει πλούσιο φωτορεπορτάζ και αποκλειστικές δηλώσεις από τον πρόεδρο του συνδέσμου οπλοπωλών Κύπρου, κ. Άγγελο Πιτσιλλίδη.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας