Συνεχίζονται τα Λεμέσια 2016 με αθλήματα που θα καθηλώσουν το κοινό

Συνεχίζονται σήμερα τα Λεμέσια 2016, η κορυφαία αθλητική διοργάνωση του Δήμου Λεμεσού, με αθλήματα που αναμένεται να εντυπωσιάσουν και να καθηλώσουν το κοινό.
 
Από τις 18:00 μέχρι και τις 20:00 στην κυκλική αποβάθρα του Πολυλειτουργικού Παραθαλάσσιου Πάρκου θα πραγματοποιηθεί η Μέρα Άθλησης/Fitness Day, που διοργανώνεται από το Machallekide Fitness & Dance, ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει και στο ανοικτό μάθημα Zumba Fitness του Ανοιχτού Σχολείου του Δήμου Λεμεσού. Αυτές τις δύο ώρες οι φίλοι του Fitness θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν άσκηση με Dance, Zumba, U Bound, Power, Fight και Pilates.
 
 
Τo Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 15:00 θα διεξαχθεί ο  5ος διεθνής Αγώνας Κλειστής Κωπηλασίας, στο κλειστό γήπεδο του Λυκείου Λινόπετρας,  με τη συμμετοχή οχτώ Ελλήνων Ολυμπιονικών και ενός Βαλκανιονίκη στο άθλημα της κωπηλασίας.
 
Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στις 8 το πρωί, θα διεξαχθεί το τρίαθλο στο Παραθαλάσσιο Πολυλειτουργικό Πάρκο, με τους αθλητές να αγωνίζονται στο κολύμπι, το ποδήλατο και το τρέξιμο. Την ίδια μέρα στις 10 το πρωί, οι φίλοι του ποδηλάτου θα έχουν την ευκαιρία να ποδηλατήσουν στον καθιερωμένο και επιτυχημένο ποδηλατικό γύρο της Λεμεσού, τον οποίο διοργανώνει για 16η χρονιά ο Ποδηλατικός Όμιλος Λεμεσού.
 
Την Κυριακή επίσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το εντυπωσιακό Μίνι Τουρνουά Υδατοσφαίρισης, την Ημερίδα παρουσίασης αθλημάτων με άτομα με αναπηρία, στη διάρκεια της οποίας θα διεξαχθούν αθλήματα όπου θα συμμετάσχουν άτομα με κινητικές δυσκολίες, όπως άρση βαρών, τοξοβολία, ποδηλασία, κωπηλασία και κολύμπι, καθώς και τη Συνάντηση Βετεράνων Αθλητών Στίβου Λανιτείου.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Λεμέσια που φέτος στέλλουν το μήνυμα «Ναι στον Αθλητισμό, στο Όραμα και στην Ελπίδα!» θα διαρκέσουν μέχρι τις 23 Οκτωβρίου.
 
Χορηγοί των Λεμεσίων: Medochemie, Delloite και HERCULES Trophies. Υποστηρικτές: Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού, ΚΟΑ, Τράπεζα Κύπρου, ΚΟΑ και Totalserve Management. Την Προβολή της διοργάνωσης ανέλαβε η Avaton Communications.

Δειτε Επισης

Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ
Koντίδης: Στόχος να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Απίθανη ανατροπή από το -30 οι Χοκς και τέλος το σερί των Σέλτικς
Έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ πόντων σε μία σεζόν ο Γιάννης
Στο ανώτατο επίπεδο συναγερμού η Γαλλία πριν τους Ολυμπιακούς-Συνάντηση των μυστικών υπηρεσιών