Κόντρα στην τουρκική Γκάνζιαντεπ η ΑΕΚ, στην Τσεχία ο ΑΠΟΕΛ

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου θα ανοίξει η αυλαία του FIBA Europe Cup, με την Κύπρο να έχει διπλή εκπροσώπηση στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, στο οποίο θα συμμετέχουν η περσινή πρωταθλήτρια, Πετρολίνα ΑΕΚ, και ο περσινός κυπελλούχος, ΑΠΟΕΛ.
 
Η Πετρολίνα ΑΕΚ θα υποδεχτεί στο «Κίτιον Αθλητικό Κέντρο» στη Λάρνακα την Τούρκικη Γκάνζιαντεπ, με την αναμέτρηση να ξεκινάει στις 19:00, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Cytavision Sports 6. Η ομάδα της Λάρνακας έχει δώσει μέχρι στιγμής δύο επίσημους αγώνες, για τα προκριματικά του Basketball Champions League.
 
Από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ ταξίδεψε στην Τσεχία για να αγωνιστεί κόντρα στην Παρντούπιτσε. H αναμέτρηση των «γαλαζοκιτρίνων» θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Κύπρου. Για τους περσινούς κυπελλούχους θα είναι το πρώτο τους φετινό επίσημο παιχνίδι.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως και τα δύο παιχνίδια θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ στο www.basketball.org.cy. Οι δύο ομάδες θα τα πούνε μεταξύ τους για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι για την νέα αγωνιστική περίοδο το ερχόμενο Σάββατο (22/10) στις 19:00 στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» για το ΟΠΑΠ Super Cup. 

Δειτε Επισης

Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League
Υπερηχητική Μακάμπι, διέλυσε την Μπασκόνια και έκλεισε ραντεβού με Παναθηναϊκό στα playoffs!