Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τρέχουμε στο 19ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου Μάριος Αγαθαγγέλου για καλό σκοπό

  20/10/2016 12:39
Τρέχουμε στο 19ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου  Μάριος Αγαθαγγέλου για καλό σκοπό

Τρέχουμε στο 19ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου Μάριος Αγαθαγγέλου για καλό σκοπό

  20/10/2016 12:39
Με τον 19ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου» κορυφώνονται το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στις 4 το απόγευμα, τα Λεμέσια 2016. Ο αγώνας που διεξάγεται κάθε χρόνο εις μνήμη του κορυφαίου αθλητή και εκπαιδευτικού Μάριου Αγαθαγγέλου, συνδιοργανώνεται φέτος με το Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ και τα Σωματεία «Περικλής Δημητρίου» και «Δρό.Με.Α. Racing».
 
Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνει στο Φυτίδειο Αθλητικό Κέντρο (ΓΣΟ) και ο αγώνας περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων, 3 χιλιομέτρων και παιδικό αγώνα δρόμου 1ος χιλιομέτρου.
 
Μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές θα δοθεί για την ενίσχυση του έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λεμεσού.
 
Αξίζει να σημειωθεί, ότι για πρώτη χρονιά φέτος η χρονομέτρηση θα είναι ηλεκτρονική, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν προσωπικό χρόνο, φανέλα και μετάλλιο. Εγγραφές πραγματοποιούνται και διαδικτυακά στο: https://register.primoevents.com/ps/event/InternationalRunningRaceMariosAgathangelou
 
Tα Λεμέσια ένα από τα σημαντικότερα διεθνή αθλητικά γεγονότα, διοργανώνονται για 17η χρονιά και φέτος στέλλουν το μήνυμα «Ναι στον Αθλητισμό, στο Όραμα και στην Ελπίδα!»
 
Χορηγοί των Λεμεσίων: Medochemie, Delloite και HERCULES Trophies. Υποστηρικτές: Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού, ΚΟΑ, Τράπεζα Κύπρου, ΚΟΑ και Totalserve Management. Την Προβολή της διοργάνωσης ανέλαβε η Avaton Communications.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας