Στην Τουρκία η ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική του FIBA EUROPE CUP

Πετρολίνα ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ ετοιμάζονται για την 4η αγωνιστική του FIBA Europe Cup η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου. Εκτός έδρας, στην Τουρκία συγκεκριμένα, θα αγωνιστεί η ΑΕΚ ενώ ο ΑΠΟΕΛ θα δώσει τον αγώνα στην Λευκωσία. Και τα δύο παιχνίδια θα μεταδοθούν μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ενώ η αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη από το Cytavision Sports 3.
 
Γκαζιαντέπ – Πετρολίνα ΑΕΚ (18:00)
 
Σε μία δύσκολη έδρα θα αγωνιστεί η Πετρολίνα ΑΕΚ, που θα ψάξει την πρώτη της νίκη στον όμιλο μέσα στο Γκάζιαντεπ της Τουρκίας όπου θα κοντραριστεί με την ομώνυμη ομάδα. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες, με την πρώτη αναμέτρηση να είχε διεξαχθεί στην Λάρνακα όπου η Γκάζιαντεπ είχε επικρατήσει με 93-86. Έτσι η κυπριακή ομάδα θα προσπαθήσει να «σπάσει» την έδρα της τουρκικής ομάδας και να αποδράσει με την νίκη. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 ώρα Κύπρου και θα μεταδοθεί μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ στο www.basketball.org.cy.
 
ΑΠΟΕΛ – Παρντουπίτσε (19:00)
 
Στην Λευκωσία ο ΑΠΟΕΛ θα υποδεχτεί την τσέχικη Παρντουπίτσε, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» στην Λευκωσία και θα ξεκινήσει στις 19:00. Οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν ηττηθεί εκτός έδρας από την τσέχικη ομάδα με 80-75, και θα ψάξουν το θετικό αποτέλεσμα στην ρεβάνς της Λευκωσίας. Ο ΑΠΟΕΛ μετράει μία νίκη μέχρι στιγμής στον όμιλο, και μία πιθανή επιτυχία απέναντι στην Παρντουπίτσε θα αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης της. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cytavision Sports 3 και από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ μέσω live streaming στο www.basketball.org.cy.
 

Δειτε Επισης

BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League
Υπερηχητική Μακάμπι, διέλυσε την Μπασκόνια και έκλεισε ραντεβού με Παναθηναϊκό στα playoffs!
Προκαλεί τρόμο... η νέα Dream Team των ΗΠΑ-Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ