H Aνόρθωση έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας

Η Ανόρθωση νίκησε μέσα στο «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία» την Ομόνοια με 3-0 σετ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πετόσφαιρας.
 
Αναμφίβολα πρόκειται για μια μεγάλη νίκη που δίνει ψυχολογία και δυναμική στην ομάδ της Αμμοχώστου για τη συνέχεια. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την Ομόνοια στο πρωτάθλημα, με την Ανόρθωση να την ξεπερνά στην βαθμολογία.
 
Σπουδαία εμφάνιση από την ομάδα του Αντώνη Παπαδόπουλου, με την Ομόνοια να παλεύει το ματς αλλά να μην έχει τις λύσεις στο εξαιρετικό παιχνίδι της Ανόρθωσης.
 
Το πρώτο σετ ήταν ισορροπημένο με την Ανόρθωση να το κατακτά με 25-27 και να την δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια. Στα κρίσιμα σημεία του δευτέρου σετ η Ανόρθωση ήταν πιο ψύχραιμη και το κατέκτησε με 25-22. Στο τρίτο σετ η Ανόρθωση
είχε και πάλι τον έλεγχο, αλλά οι «πράσινοι» ήταν μαχητικοί, οδηγώντας το σε συναρπαστικό φινάλε, με την Ανόρθωση να το κατακτά με 26-24 και να παίρνει μια σπουδαία νίκη.
 
OMONOIA (Σ. Σάββα): Α. Πετρακκίδης, Σ. Πετρακκίδης, Παφίτης, Λάμπ, Ροντρίγκο, Φερέιρα – Λίμπερο: Αποστόλου. Αλλαγές: Aλεξίου, Αδάμου
 
ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (Aντ. Παπαδόπουλος):Φάιφερ,Αυγ. Σαββίδης, Στρουγάρεβιτς, Κνέζεβιτς, Ροντόλφο , Αυγ. Παναγιωτίδης – Λίμπερο: Kοντός.. Αλλαγές: Παπαϊωάννου.
 

Δειτε Επισης

Το χάλκινο μετάλλιο διεκδικεί το Σάββατο ο Παύλος Κοντίδης στο Hyeres
Basket League: Η ΑΕΚ πήρε τον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον ΑΠΟΕΛ
«Χρυσός» ο Λευτέρης Πετρούνιας για 7η φορά στους κρίκους
Ολυμπιακή Πρόκριση για τον Αλέξανδρο Τοφαλίδη στη ξιφασκία
To IAME Series Cyprus προσφέρει τρία εισιτήρια για τον Παγκόσμιο Τελικό στη Valencia
Την Κυριακή το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Τριάθλου στην Πάφο
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Ψυχωμένος Παναθηναϊκός, απάντησε εμφατικά στη Μακάμπι με one man show του Σλούκα!
Στην έκτη θέση ο Κοντίδης στο Hyeres μετά την 7η ιστιοδρομία
Βόμβα στην Red Bull-Φεύγει ο Άντριαν Νιούι!