Ο Μπολτ θα προπονηθεί με την Ντορτμουντ

H αγάπη του Γιουσέιν Μπολτ για το ποδόσφαιρο είναι γνωστή. Άλλωστε, δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία του να δοκιμάσει την τύχη του στο αγαπημένο του άθλημα και ειδικά με τη φανέλα της αγαπημένης του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
 
Τους επόμενους μήνες ωστόσο, θα έχει την ευκαιρία να προπονηθεί με έναν άλλο μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο.
 
Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ντόρτμουντ Χανς Βάτσκε ο μεγάλος σταρ του στίβου θα προπονηθεί με τη γερμανική ομάδα. "Δεν είναι αστείο, ούτε πρόκειται για κάποιο κόλπο μάρκετινγκ. Ο ιδιοκτήτης της Puma, Μπγιορν Γκούλντεν, είναι μέλος και του δικού μας Δ.Σ. μας ενημέρωσε ότι ο Γιουσέιν θέλει να προπονηθεί με την ομάδα. Εμείς φυσικά είμαστε θετικοί σε κάτι τέτοιο. Το ίδιο συμβαίνει και με τον προπονητή μας, Τόμας Τούχελ" τόνισε αρχικά.
 
Στη συνέχεια, μιλώντας στην "Bild" μπήκε σε περισσότερες λεπτομέρειες: "Σίγουρα αυτό δεν πρόκειται να συμβεί σε μία εβδομάδα κατά την οποία θα έχουμε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα όμως θα συμβεί κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος".
 
Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι το πρωτάθλημα στη Γερμανία διακόπτεται από τις 21/12 μέχρι και τις 20/1, οπότε μένει να δούμε εάν θα γίνουν πράξη τα όσα είπε ο πρόεδρος της Ντόρτμουντ.
 
Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Μουζουρίδης: Το 2025 χρονιά-ορόσημο για την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Νίκολα Γιόκιτς πανηγύρισε σαν τρελός τη νίκη του αλόγού του
Εμμανουήλ Καραλής: Θέλω να σταθεροποιηθώ στα μεγάλα ύψη, ξέρω πως είμαι ένας από τους καλύτερους
Γιαννακόπουλος για μεταγραφή Βαλαντσιούνας στον Παναθηναϊκό-«Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός»
F1, Μ. Βρετανία: Ο Νόρις νικητής εντός έδρας στο Σίλβερστον μετά την ποινή στον Πιάστρι
Στον Χατσάνοφ το πρώτο εισιτήριο για τους «8» του Wimbledon
Ομπράντοβιτς για Ιτούδη: «Κάποιες φορές νόμιζαν ότι θα πιαστούμε στα χέρια»
Η Κιπιέγκον «κατέρριψε» την... Κιπιέγκον με 3:48.68 στα 1.500μ. στο Γιουτζίν (vid)
Στους Γκρίζλις ο Λαντέιλ
Έτρεξε μαραθώνιο ντυμένος John Cena και του απάντησε ο ίδιος ο θρύλος του WWE-Η συγκινητική ιστορία του Matthew