Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κυπριακή εταιρεία χορηγός του Μπολτ

Του Στέλιου Στέλιου  14/11/2016 19:17
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κυπριακή εταιρεία χορηγός του Μπολτ
H ίδια κυπριακή εταιρεία που θα χορηγήσει τον ταχύτερο άνθρωπο του κόσμου, είχε σπονσάρει και την Αλ Νασρ της οποίας προπονητής ήταν μέχρι πρόσφατα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κυπριακή εταιρεία χορηγός του Μπολτ

Του Στέλιου Στέλιου  14/11/2016 19:17
Το νέο χορηγό του θα ανακοινώσει σύντομα ο Γουσέιν Μπολτ. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ Οnline είναι κυπριακή εταιρεία που δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό.
 
Πρόκειται για την εταιρεία «XM» που ασχολείται με την παροχή επενδυτικών υπηρεσίων (forex). Εδρεύει στην Λεμεσό και τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη, με αποτέλεσμα την επέκταση των εργασιών της στο εξωτερικό. Παράλληλα διατηρεί γραφεία αντιπροσωπείας σε χώρες στρατηγικής σημασίας όπως η Ουγγαρία και η Ελλάδα, ενώ δραστηριοποιείται συνολικά σε 196 χώρες.
 
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Γουσέιν Μπολτ δεν είναι ο πρώτος από το χώρο του αθλητισμού που χορηγείται από τη συγκεκριμένη εταιρεία, καθώς προηγήθηκε η συμφωνία με την Αλ Νασρ, ομάδα του Ντουμπάι που μέχρι πρότινος προπονούσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
 
Ο Τζαμαϊκανός Γουσέιν Μπολτ είναι κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στα αγωνίσματα των 100μ., 200μ. και 4x100μ. Στους πρόσφατους Ολυμπιακούς του Ρίο, οι οποίοι δήλωσε ότι είναι οι τελευταίοι του, κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια φθάνοντας συνολικά στα εννέα ολυμπιακά μετάλλια.  
 
Η συμφωνία ανάμεσα στον Μπολτ και την «XM» θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας