Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία κυπριακής εταιρείας-Μπολτ (επιβεβαίωση ΡΕΠΟΡΤΕΡ)

  15/11/2016 09:25
Επισημοποιήθηκε η συνεργασία κυπριακής εταιρείας-Μπολτ (επιβεβαίωση ΡΕΠΟΡΤΕΡ)
Aνακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας ανάμεσα στην κυπριακή εταιρεία και τον ταχύτερο άνθρωπο του κόσμου, Γουσέιν Μπολτ

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία κυπριακής εταιρείας-Μπολτ (επιβεβαίωση ΡΕΠΟΡΤΕΡ)

  15/11/2016 09:25
Πλήρης επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ (διαβάστε ΕΔΩ) της ιστοσελίδας σχετικά με τη συνεργασία κυπριακής εταιρείας (XM) με τον παγκοσμίου φήμης σπίντερ Γουσέιν Μπολτ.
 
Οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν το βράδυ της Δευτέρας (14/11) τη συμφωνία, η οποία όπως αναφέραμε έχει ισχύ για τα επόμενα τρία χρόνια.
 
 
Η ανακοίνωση:
«Έχουμε την ιδιαίτερη τιμή να ανακοινώσουμε ότι σήμερα, 14/11/2016, η XM ξεκίνησε τη συνεργασία της με τον ταχύτερο άνθρωπο στον κόσμο, τον Usain Bolt, ο οποίος έγινε επίσημος πρεσβευτής της επωνυμίας της ΧΜ.
 
Γνωστός ως ο ταχύτερος άνθρωπος που έχει χρονομετρηθεί ποτέ, ο επί εννέα φορές χρυσός Ολυμπιονίκης και έντεκα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Τζαμαϊκανός Usain Bolt, γνωστός με το παρατσούκλι Lightning Bolt (αστροπελέκι) λόγω των μοναδικών ικανοτήτων του, υπέγραψε συμφωνία με την ΧΜ και είναι πια επίσημος πρεσβευτής της επωνυμίας της για τα επόμενα τρία χρόνια.
 
«Όπως την XM, στόχος μου πάντα είναι να είμαι ο ταχύτερος», ανέφερε ο Bolt κατά την επίσημη ανακοίνωση, προσθέτοντας «Είμαι χαρούμενος για τη συνεργασία μου με έναν βραβευμένο forex και CFD broker, την XM. Η XM κι εγώ έχουμε παρόμοιες αξίες που μας χαρακτηρίζουν και στόχος μας είναι να είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε. Η φήμη της εταιρείας την έχει βοηθήσει να γίνει ηγέτης στον χώρο της».
 
Για την XM, το ότι έγινε επίσημος χορηγός του πιο αναγνωρισμένου αθλητή εν ζωή, δεν αποτελεί μόνο μεγάλο προνόμιο αλλά και μια μαρτυρία ότι μοιράζεται τον ίδιο στόχο και τις ίδιες αξίες με τον Usain Bolt: το πάθος για αυτό που κάνουν και την ακλόνητη αφοσίωση στη σταθερή ποιότητα» αναφέρεται σε ανακοίνωση, η οποία φιλοξενείται τόσο στην ιστοσελίδα της εταιρείας, όσο και στην ιστοσελίδα του Τζαμαϊκανού αθλητή».  
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας