Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Έτρεξε 103 χιλιόμετρα με μια μπάλα στο κεφάλι

  21/11/2016 16:54
Έτρεξε 103 χιλιόμετρα με μια μπάλα στο κεφάλι
Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής Χάρισον Τσινέντου πήρε το ποδήλατο του και διέσχισε μία διαδρομή 103 χιλιομέτρων με μία μπάλα στο κεφάλι του!

Έτρεξε 103 χιλιόμετρα με μια μπάλα στο κεφάλι

  21/11/2016 16:54

O Xάρισον Τσινέντου θέλει να βλέπει το όνομα του στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες και κάθε φορά ανεβάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά για τους αντιπάλους του με στόχο να βρίσκεται πάντα στην κορυφή.

Πρόκειται για ένα Νιγηριανό ποδοσφαιριστή για τον οποίο όσο και να ψάξαμε δεν βρήκαμε κάτι για την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Χάρισον Τσινέντου έχει ταλέντο στο να κάνει κόλπα με την μπάλα και να την κρατάει με ώρες στο κεφάλι του κι αυτό είναι που του δίνει μία θέση στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες. Η αρχή έγινε τον περασμένο Μάιο όταν κράτησε την μπάλα στο κεφάλι του και διάνυσε περπατώντας περίπου 48 χιλιόμετρα καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Ινδού, Ναΐμπ Σιν, το οποίο ήταν 45 χιλιόμετρα.

Το ρεκόρ του "έσπασε" λίγο αργότερα ο επίσης Ινδός, Μανόι Μίσρα καλύπτοντας απόσταση 49 χιλιομέτρων. Ο Τσινέντου δεν το έβαλε κάτω και αυτή τη φορά το τερμάτισε! Πήρε το ποδήλατό του και άρχισε να κάνει γύρους στους δρόμους του Λάγος!

 

Συνολικά κάλυψε την απόσταση των 103 χιλιομέτρων κάνοντας ποδήλατο και χωρίς φυσικά να του πέσει η μπάλα από το κεφάλι. Για να καταλάβετε καλύτερα την απόσταση είναι σαν να έφυγε από την Αθήνα και να πήγε στο Κιάτο κάνοντας ποδήλατο!

Φυσικά, η επίδοση του μπήκε στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες και όπως δήλωσε αμέσως μετά το τέλος της προσπάθειας του είναι έτοιμος για να ανέβει και άλλο επίπεδο...

 

Πηγή: www.sport24.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας