Επίσημο: O Παναθηναϊκός συνεχίζει στην Euroleague!

Η Euroleague θα έχει νέα μορφή από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και για τα επόμενα δέκα χρόνια, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές εβδομάδες. Ο Παναθηναϊκός ήταν η τελευταία ομάδα από αυτές που πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη όλα αυτά τα χρόνια που καλούταν να πάρει την απόφαση για το "ναι ή το όχι" στην πρόταση του Τζόρντι Μπερτομέου.

Κι οι "πράσινοι" δεν αρνήθηκαν, εντασσόμενοι κι αυτοί στο γκρουπ των ομάδων που θα δημιουργήσουν την Euroleague της νέας εποχής, αυτό το υπερ-πρωτάθλημα της Ευρώπης. Θυμίζουμε πως εδώ και μερικές ημέρες οι κορυφαίες ομάδες της "γηραιάς ηπείρου" έχουν πει το "ναι" στον Τζόρντι Μπερτομέου, για τα επόμενα δέκα χρόνια. Έτσι, η Euroleague πήρε θετική απάντηση από όλες (11 στο σύνολο) τις ομάδες που είχαν μέχρι φέτος εγγυημένο συμβόλαιο Τύπου Α.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την Euroleague, μετά την επίσκεψη των Μάνου Παπαδόπουλου και Τάκη Μπαλτάκου στη Βαρκελώνη, όπου μελέτησαν όλες τις λεπτομέρειες της δεκαετούς σύμβασης. Στην ανακοίνωση μάλιστα, οι "πράσινοι" κάνουν λόγο για "έλλειψη πρότασης για άλλη διοργάνωση"!

Αναλυτικά:

"Μετά την πάροδο 20 ημερών, οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ.κ. Μάνος Παπαδόπουλος και Παναγιώτης Μπαλτάκος βρέθηκαν στη Βαρκελώνη προκειμένου να μελετήσουν όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στην προτεινόμενη 10ετή σύμβαση από πλευράς της Ευρωλίγκας. Κατόπιν αναλυτικής εξέτασης όλων των όρων της σύμβασης και με δεδομένη την έλλειψη πρότασης για άλλη διοργάνωση, οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισαν να αποδεχτούν και να υπογράψουν το συμβόλαιο 10ετούς διάρκειας με την Ευρωλίγκα".
 
Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ
Koντίδης: Στόχος να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Απίθανη ανατροπή από το -30 οι Χοκς και τέλος το σερί των Σέλτικς
Έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ πόντων σε μία σεζόν ο Γιάννης
Στο ανώτατο επίπεδο συναγερμού η Γαλλία πριν τους Ολυμπιακούς-Συνάντηση των μυστικών υπηρεσιών