Έτοιμη να γράψει ιστορία η ΑΕΚ

Η περσινή πρωταθλήτρια Κύπρου, ΑΕΚ Λάρνακλας, θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (1/12) την Σιγκάλ Πρίστινα από το Κόσσοβο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 11ου ομίλου του FIBA Europe Cup.
 
Οι δύο ομάδες, μαζί με την Αστάνα, ισοβαθμούν έχοντας από επτά πόντους, στις θέσεις 2, 3 και 4 του ομίλου, ενώ η Ενέρτζια με προπονητή τον Τόνι Κωνσταντινίδη, βρίσκεται στην πρώτη θέση με εννέα βαθμούς.  
 
Σε διπλή ισοβαθμία με την Αστάνα, η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι, όμως θα πρέπει να νικήσει οπωσδήποτε την Σιγκάλ στην έδρα της για να κερδίσει την πολυπόθητη πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού.
 
Αξίζει να σημειώσουμε πως η Σιγκάλ παραμένει αήττητη στην έδρα της στο FIBA Europe Cup, μετρώντας δύο νίκες κόντρα σε Αστάνα και Ενέρτζια, κάτι που δείχνει ότι οι Λαρνακείς θα έχουν δύσκολο έργο.
 
Ο Λίνος Γαβριήλ και οι συνεργάτες του, προετοιμάζουν κατάλληλα την ομάδα της Λάρνακας, για να μπορέσει να γράψει ιστορία και να κερδίσει την πρόκριση της στην επόμενη φάση του θεσμού.
 
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 (ώρα Κύπρου) και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cytavision Sports 5 και μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy.
 

Δειτε Επισης

Στο Ζάγκρεμπ η κυπριακή αποστολή για το το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Λυγγερίδη-Από ποιον δόθηκε η εντολή
Κορυφαίος στα βραβεία Laureus ο Τζόκοβιτς
Στην 20η θέση ο Παύλος Κοντίδης μετά την 3η κούρσα στο Κύπελλο Hyeres
ΒΙΝΤΕΟ: Αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και μετά τον... λίντσαραν οι θεατές
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Οι πέντε ηθικοί αυτουργοί
Η πρώτη αντίδραση Πελενδρίτου μετά το χρυσό στη Μαδέιρα-«Πολύ σημαντικό»
Για εγκληματική οργάνωση κατηγορούνται οι συλληφθέντες-Πάνω από 150 στη δικογραφία
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Καρολίνα Πελενδρίτου