«Το All Star Game έχει καταντήσει ανέκδοτο»

Ο Reggie Miller δεν είναι ο πλέον συμβατικός βετεράνος του ΝΒΑ που θα συναντήσει κανείς εκεί έξω. Δεν φοβάται να πει την άποψή του, δεν έχει πρόβλημα να εκτεθεί και να κατακρίνει δημόσια -με σκληρή γλώσσα- κάθε τι που δεν του αρέσει. Σαν το All Star Game της Νέας Ορλεάνης, για παράδειγμα.
Ο πρώην σούπερ σταρ των Indiana Pacers βρέθηκε δίπλα από το παρκέ του "Smoothie King Center" ως σχολιαστής του TNT, με το θέαμα που παρακολούθησε να μην τον συγκινεί ιδιαίτερα. Για την ακρίβεια, του προκάλεσε έντονο εκνευρισμό, τον οποίο διοχέτευσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.
«Καταλαβαίνω ότι είναι ένα υπέρ-λαμπρο φιλικό παιχνίδι», είπε αρχικά για τη φύση του παιχνιδιού στο All Star Game, πριν εξηγήσει πως «ο αγώνας δεν σημαίνει κάτι, οι φίλαθλοι θέλουν απλά να διασκεδάσουν και να περάσουν καλά. Αλλά θα πρέπει να υπάρχει ως ένα σημείο ανταγωνισμός ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες του πλανήτη. Προχθές (σ.σ.: την Κυριακή), ήταν ανέκδοτο αυτό που συνέβη. Ήταν κωμικό. Συνήθως στην τελευταία περίοδο ενός κλειστού αγώνα, όπως αυτός, οι παίκτες λένε από μέσα τους "ΟΚ, πάμε να κερδίσουμε τώρα". Κι αυτό δεν συνέβη ποτέ, είναι απογοητευτικό. Έτσι συμβαίνει τα τελευταία τρία χρόνια».
Θέλησε να διευκρινίσει πως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κόντρα στο θέαμα, αφού «μου αρέσει να βλέπω καρφώματα, εντυπωσιακές πάσες και οτιδήποτε διασκεδαστικό, απλά οι παίκτες πρέπει να προσφέρουν λίγο ανταγωνισμό, έστω για οκτώ λεπτά στην τελευταία περίοδο».
Όσο για το φινάλε; Είπε πολύ απλά πως «οι παίκτες της ηλικίας μου σκέφτονται ότι όλο αυτό είναι απλά ανέκδοτο και διακωμώδηση του αθλήματος».
Πηγή: sport24.gr  

Δειτε Επισης

Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ
Koντίδης: Στόχος να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Απίθανη ανατροπή από το -30 οι Χοκς και τέλος το σερί των Σέλτικς
Έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ πόντων σε μία σεζόν ο Γιάννης
Στο ανώτατο επίπεδο συναγερμού η Γαλλία πριν τους Ολυμπιακούς-Συνάντηση των μυστικών υπηρεσιών