Ocean Basket: Αναπτυξιακό πρόγραμμα για ποδοσφαιρικές ακαδημίες

Με ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα η εταιρεία Ocean Basket, εδραιώνει την παρουσία της στον αθλητισμό, στηρίζοντας το μέλλον του κυπριακού ποδοσφαίρου, που δεν είναι άλλο από τα μικρά παιδιά. Προχωρά στη δημιουργία ενός Συστήματος Ανάπτυξης και Ανταμοιβής, το Ocean Basket All Stars, για τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες και τους ποδοσφαιριστές τους με ηλικία 5-13 χρόνων.
 
Μέσω αυτού του προγράμματος η εταιρεία Ocean Basket επιθυμεί να χτίσει μια διαχρονική σχέση με τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες και να τις βοηθήσει στη συγκέντρωση όλων των απαραίτητων εφοδίων για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών.  
 
Τα Ocean Basket πρόσφεραν κάρτες σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες στην Κύπρο για να τις προμηθεύσουν στους ποδοσφαιριστές τους. Ήδη, από τον Φεβρουάριο του 2017, με τη χρησιμοποίηση της κάρτας Ocean Basket – All Stars σε όλα τα εστιατόρια Ocean Basket Παγκύπρια, οι ποδοσφαιριστές εισπράττουν βαθμούς τόσο στον προσωπικό τους λογαριασμό όσο και αυτόματα στην ποδοσφαιρική ακαδημία στην οποία υπάγονται.
 
Στο τέλος της περιόδου, τα εστιατόρια Ocean Basket θα προσφέρουν ένα πολύ σεβαστό ποσό για αγορά αθλητικού εξοπλισμού. Οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες βάση των βαθμών που θα συλλέξουν οι ποδοσφαιριστές τους θα κερδίσουν ποσοστό αυτού του μεγάλου ποσού σε αγορά αθλητικού εξοπλισμού όπου θα καλύψουν τις ανάγκες τους.
 
Οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες θα κερδίσουν πολύτιμο αθλητικό εξοπλισμό που χρησιμοποιούν κάθε χρόνο αλλά και πρωτοποριακό και καινοτομικό ποδοσφαιρικό εξοπλισμό που ίσως δεν είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν τα προηγούμενα χρόνια.
 
Επιπλέον, με τη συμμετοχή στο Αναπτυξιακό Σύστημα Ανταμοιβής Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών Κύπρου – Ocean Basket All Stars, όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν διάφορα αθλητικά δώρα, τα οποία θα κληρώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.
 
Η διαδικασία συλλογής βαθμών είναι πολύ απλή, αφού με κάθε €1 που ξοδεύει ο εκάστοτε ποδοσφαιριστής σε οποιοδήποτε εστιατόριο Ocean Basket Παγκύπρια, θα εισπράττει ένα βαθμό για τον ίδιο και για την ομάδα του.
 
Τέλος, έχει δημιουργηθεί ένα mobile application όπου τα παιδιά με τους γονείς τους και οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες, θα μπορούν να βλέπουν τους προσωπικούς τους βαθμούς, αλλά και το συνολικό αριθμό για την κάθε ποδοσφαιρική ακαδημία ανά πάσα στιγμή.
 
Η ανταπόκριση από τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες και τους μικρούς ποδοσφαιριστές για το Ocean Basket All Stars ήταν θετικότατη και αμέσως αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία των εστιατορίων Ocean Basket!
 
 

Δειτε Επισης

Στην έκτη θέση ο Κοντίδης στο Hyeres μετά την 7η ιστιοδρομία
Βόμβα στην Red Bull-Φεύγει ο Άντριαν Νιούι!
Ο ΚΟΑ θα τοποθετηθεί αφού ενημερωθεί από Επιτροπής Δεοντολογίας για ΣΚΟΚ
Ανοιχτό το ενδεχόμενο διάθεσης συστήματος Crotale στη Γαλλία εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων
Οκτώ χρόνια φυλάκισης στον προπονητή στίβου που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριες
Σε Ολυμπιακούς Αγώνες για τρίτη φορά στην καριέρα του ο Μάριος Γεωργίου (pics)
Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μάριος Γεωργίου
Ατσάλινος Ολυμπιακός την… έσπασε στην Μπαρτσελόνα
Στο Ζάγκρεμπ η κυπριακή αποστολή για το το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Λυγγερίδη-Από ποιον δόθηκε η εντολή