Διαθέσιμα στην INTERSPORT τα αγωνιστικά μπλουζάκια του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ

Στα τέσσερα καταστήματα INTERSPORT σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο είναι διαθέσιμα τις τελευταίες ημέρες τα αγωνιστικά μπλουζάκια του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ. Τα T-shirts φέρουν την υπογραφή της Pro Touch, του αποκλειστικού, εξειδικευμένου running brand της INTERSPORT. Είναι φτιαγμένα από 100% polyester και χάρη στην τεχνολογία Dry Plus αποβάλλουν τον ιδρώτα επιτρέποντας στο σώμα του δρομέα να αναπνέει καλύτερα και να πετυχαίνει καλύτερες επιδόσεις.
 
Τα T-shirts Pro Touch, εκτός από σημαντικό μέρος του εξοπλισμού ενός δρομέα, αποτελούν ένα εξαιρετικό δώρο κι ένα ιδιαίτερο αναμνηστικό της διοργάνωσης.
 
Τα αγωνιστικά μπλουζάκια του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ κατασκευάστηκαν με τη φροντίδα της INTERSPORT, η οποία είναι Χρυσός Χορηγός της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης της Κύπρου. Πέρα από τα καταστήματα INTERSPORT, πωλούνται επίσης διαδικτυακά από το www.limassolmarathon.com ενώ θα είναι διαθέσιμα και στο Γραφείο Εγγραφών από την προσεχή Πέμπτη, 16 Μαρτίου. Το Γραφείο Εγγραφών θα βρίσκεται στην πλατεία του Παλιού
Λιμανιού της Λεμεσού.
 
Η INTERSPORT, στο πλαίσιο της Χρυσής Χορηγίας της στον ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, θα βρίσκεται στο Sponsor’s Village στο Παλιό Λιμάνι και θα παρέχει δωρεάν πελματογράφηση  σε όλους τους δρομείς. Μέσω του INTERSPORT Footscan, που υπάρχει σε όλα τα καταστήματα, οι δρομείς μπορούν να μάθουν δωρεάν τη μορφολογία του πέλματός τους και να επιλέξουν τα παπούτσια με τις τεχνολογίες που ανταποκρίνονται στις δικές τους ανάγκες.
 
«Καλωσορίζουμε την INTERSPORT στην ομάδα των Χρυσών Χορηγών μας και εκφράζουμε την πίστη μας πως αυτή η συνεργασία θα κρατήσει αρκετά χρόνια. Δουλεύοντας από κοινού ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ και η INTERSPORT στόχο έχουν την παροχή υψηλότερου επιπέδου υποστήριξης στους δρομείς και με απώτερο σκοπό την ενίσχυση και εδραίωση του δρομικού κινήματος στην Κύπρο» λέει ο Αντρέας Σπύρου, Race Director του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ.
 
Η INTERSPORT είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής πώλησης αθλητικών ειδών στον κόσμο, με 5.400 καταστήματα σε 44 χώρες. Η φιλοσοφία της είναι απλή: «Όσο περισσότερο σου αρέσει κάτι, τόσο περισσότερο το κάνεις. Εμείς στηρίζουμε τους πελάτες μας στην προσπάθειά τους να αθληθούν και είμαστε αφιερωμένοι στο να προσφέρουμε τον εξοπλισμό και τα προϊόντα που εξασφαλίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση στον αθλητισμό».
 
Στην INTERSPORT κάνουν πράξη την υπόσχεσή τους «Sport to the People» φέρνοντας ακόμη περισσότερους ανθρώπους κοντά στον αθλητισμό και είναι πάντα δίπλα σε όσους, όπου κι αν βρεθούν, βλέπουν μια νέα διαδρομή για τρέξιμο, ανεξαρτήτως αν είναι προχωρημένοι, αρχάριοι ή ακόμα και αν τρέχουν για πρώτη φορά.
 
Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online.
 
Περισσότερες πληροφορίες στο www.intersport.com.cy. 
 
 

Δειτε Επισης

Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ
Koντίδης: Στόχος να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Απίθανη ανατροπή από το -30 οι Χοκς και τέλος το σερί των Σέλτικς
Έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ πόντων σε μία σεζόν ο Γιάννης
Στο ανώτατο επίπεδο συναγερμού η Γαλλία πριν τους Ολυμπιακούς-Συνάντηση των μυστικών υπηρεσιών