Συναρπαστικός αγώνας καλαθόσφαιρας σε τροχοκάθισμα (vids+pics)

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πραγματικό ντέρμπι είχαν οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου (18/03) στο κλειστό του Απόλλωνα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα καλαθοσφαίρισης σε τροχοκάθισμα μεταξύ του Aπόλλωνα και της ομάδας Νicosia Team Rollers.

Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε αυτή της Nicosia Team Rollers με μόλις ένα πόντο διαφορά (30 - 31). ΜVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Νικολάου της Nicosia Team αφού μεταξύ άλλων πέτυχε 20 πόντους.


Ο Απόλλωνας αν και βρισκόταν καθόλη τη διάρκεια του αγώνα πίσω στο σκορ, στην τελευταία περίοδο με μια μίνι αντεπίθεση έφτασε μια ανάσα από την ανατροπή, ωστόσο η τελευταία επίθεση του αγώνα πέρασε ανεκμετάλλευτη με αποτέλεσμα να παραμείνει το σκορ στο 30-31. 



Για ακόμα ένα αγώνα οι αθλητές στο τροχοκάθισμα έδωσαν ισχυρά μηνύματα ζωής αφού απέδειξαν για ακόμα μια φορά πως με προσπάθεια και θέληση όλα είναι δυνατά. 

Στο τέλος του αγώνα οι καλαθοσφαιριστές των δύο ομάδων έδωσαν τα χέρια στέλνοντας ισχυρά μηνύματα υπέρ του ευ αγωνίζεσθαι. Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 50 θεατές. 



Συνθέσεις:

Απόλλωνας: Χριστοδούλου Α, Μάρκου Μ, Ποταμίτης Α, Ιωάννου Χ (7), Τύρρης Γ, Χριστοφίδης Ι (7), Λαζάρου Σ (16), Αντωνίου Α. Προπονητής: Ξυστούρης



Nicosia Team Rollers: Κωνσταντίνου Μ, Fayiez Η, Νικολάου Μ (20), Μιχαηλίδης Α (4), Θεοχάρους Θ(4), Καλπάκη Α, Χριστοφόρου Σ (3). Προπονητής: Νικολάου Γ.

 

 

Δειτε Επισης

Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ
Koντίδης: Στόχος να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Απίθανη ανατροπή από το -30 οι Χοκς και τέλος το σερί των Σέλτικς
Έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ πόντων σε μία σεζόν ο Γιάννης
Στο ανώτατο επίπεδο συναγερμού η Γαλλία πριν τους Ολυμπιακούς-Συνάντηση των μυστικών υπηρεσιών