Υποδοχή του αιώνα στο ΟΑΚΑ με 20.000 οπαδούς! (vids, pics)

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πολλές νίκες, έχει κερδίσει τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά αυτό που έγινε το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ δεν έχει προηγούμενο! Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μετά τη λήξη του πέμπτου τελικού στο ΣΕΦ ζούσαν στιγμές του 1999 και ανέβηκαν στο Μαρούσι για την ιστορική υποδοχή!  
 
20.000 λαός πλημμύρισε το ΟΑΚΑ, κλείνοντας μάλιστα μέχρι και την Λ. Κύμης και δόθηκε νέο ραντεβού την Δευτέρα στις 21:00, όπου θα πραγματοποιηθεί η φιέστα και οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ θα σηκώσουν την κούπα του πρωταθλητή μπροστά στον κόσμο τους.
Η πρώτη δόση του... πανικού που πήρε η αποστολή του Τριφυλλιού ήταν στη Λεωφόρο Συγγρού, όπου εκεί περίπου 400 οπαδοί περίμεναν το πούλμαν της ομάδας για να το συνοδεύσουν μηχανοκίνητα μέχρι το ΟΑΚΑ! Μάλιστα ο Τζέιμς Γκιστ ανέβασε και ένα βίντεο από την οροφή του πούλμαν και πίσω του να φαίνονται οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που ακολουθούσαν με τα μηχανάκια, ενώ και ο Λευτέρης Μποχωρίδης μας έβαλε στο κλίμα με συνθήματα μέσα από το πούλμαν.
 

Η αποστολή έφτασε τελικά στο ΟΑΚΑ μετά τη 01:00 το ξημέρωμα και έγινε χαμός! Οι νταμπλούχοι Ελλάδος γνώρισαν την αποθέωση και ενδεικτικό της... τρέλας που επικρατούσε στο Μαρούσι είναι και το παρακάτω βίντεο με τον Αντώνη Φώτση να φωνάζει συνθήματα μαζί με τους οπαδούς της ομάδας.
Φυσικά την τιμητική του είχε και ο Νίκος Παππάς με το... γνωστό σύνθημα να τροποποιείται σε «Γεια σου Παππά, Παππά και... κόψε τα ποτά»! Από την άλλη ο Μάικ Τζέιμς αποθεώθηκε και εκείνος από τον κόσμο, σηκώνοντάς τον στον αέρα!
 

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Το μήνυμα του Μπεν Σιμόν για το ντέρμπι με την Ομόνοια-«Είμαστε συγκεντρωμένοι στα μικρά πράγματα»
Καταγγελία σε βάρος Αμερικανού μπασκετμπολίστα στην Ελλάδα για ενδοοικογενειακή βία
Ακυρώθηκε ο Κινέζος που άφησαν οι Αφρικανοί να κερδίσει στον ημιμαραθώνιο του Πεκίνου
Οι Πέλικανς πέταξαν εκτός playoffs Κινγκς και Βεζένκοβ, νίκη με 105-98 και τώρα... Θάντερ
«Αυτό είναι το καλύτερό μου αποτέλεσμα εδώ και πολύ καιρό»
Οι Χιτ διέλυσαν τους Μπουλς και προκρίθηκαν στα playoffs, όπου τους περιμένουν οι Σέλτικς
Παράσταση για έναν ρόλο το Sprint της Σαγκάης, άνετη νίκη του Φερστάπεν
ΒΙΝΤΕΟ: Από τη Σαντορίνη, τη Νάξο και την Πάρο στην Ακρόπολη η Ολυμπιακή Φλόγα
Ο Τσιτσιπάς με τον Λάγιοβιτς στα ημιτελικά στη Βαρκελώνη
O Γκαρίν απέκλεισε τον Ζβέρεφ στο Μόναχο