Ανεύθυνοι οι ισχυρισμοί ότι περπάτησε ο Schumacher, δηλώνει ο μάνατζερ του

Με μια ανακοίνωση-καταπέλτη στα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, ο μάνατζερ του Michael Schumacher διέψευσε κατηγορηματικά τις πληροφορίες ότι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής περπάτησε και κατάφερε να σηκώσει το ένα του χέρι.  

Όλα ξεκίνησαν από το εξώφυλλο του γερμανικού περιοδικού Bunte, το οποίο επικαλούμενο αποκλειστικές πληροφορίες, δημοσίευσε άρθρο στο οποίο αναφερόταν πώς ο Schumacher έχει αναρρώσει σε τέτοιο βαθμό που μπόρεσε να περπατήσει και να σηκώσει το ένα του χέρι. 
 
Μάλιστα, συμπεριέλαβε ανώνυμη πηγή η οποία ισχυρίστηκε πώς ο οδηγός της Φόρμουλα 1 είναι πάρα πολύ αδύνατος, αλλά με την βοήθεια των φυσικοθεραπευτών, περπατά και κουνά το ένα του άνω άκρο. 
 
Ωστόσο, ο μάνατζερ του Schumacher Sabine Kehm αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, χαρακτηρίζοντας το άρθρο ως παντελώς αναληθές. Πρόσθεσε δε: Δυστυχώς, υποχρεούμαστε να διευκρινίσουμε πως ο ισχυρισμός ότι ο Michael περπάτησε είναι παντελώς ανεύθυνος. Δεδομένων των τραυμάτων του, είνναι πολύ σημαντικό να διατηρηθεί μυστικότητα και εχεμύθεια. Δυστυχώς, αυτό δεν τηρείται και πέραν αυτού δίνει λανθασμένες ελπίδες σε πολλούς ανθρώπους, εμπλεκόμενους στην υπόθεση και μη».
  
Στις 29 Δεκεμβρίου συμπληρώνοται δύο χρόνια από την ημέρα που ο Schumacher τραυματίστηκε σοβαρά κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις. Ήταν στις 29 Δεκεμβρίου 2013, όταν η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου και λίγες ημέρες μετά τα τραγικά νέα "πάγωσαν" όχι μόνο τους φανατικούς θαυμαστές του, αλλά και όσους είχαν απλώς ακούσει για το μεγάλο "αστέρι" της Φόρμουλα 1.

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League
Υπερηχητική Μακάμπι, διέλυσε την Μπασκόνια και έκλεισε ραντεβού με Παναθηναϊκό στα playoffs!
Προκαλεί τρόμο... η νέα Dream Team των ΗΠΑ-Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ
Συγκλονίζει το μήνυμα της Μαρίας Αριστοτέλους-«Ήταν καρκίνος και είναι παρελθόν, τον νικήσαμε...»